Moderátoři: smith
Zaregistrován
3. 2. 2014
Korunko, co takhle kliknout v aukci pod odkazem " můj profil " vpravo nahoře na
okno zakoupené položky.😎 Tam je všechno.
W.
Zaregistrován
28. 6. 2008
Tak to bohužel nejde. V zakoupených se ukazují pouze položky, které byly zakoupeny v živé aukci. Položky, které byly zakoupeny na limit se neukazují nikde. Tedy nikde je nevidím...
Zaregistrován
11. 2. 2016
Aha, mel jsem za to ze jsem jednu polozku zive vyhral, ale nemam tam ani tuk :-/
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz
Zaregistrován
12. 8. 2021
Dobrý den, položku 246 jsem vydražil já a nezdá se mi v pohodě, má úplně stejné znaky, které vykazovala položka 245, která byla vyřazena. Přikládám fotografie. Byl by tu někdo tak ochotný a potvrdil mi, že se nemýlím. Děkuji.
Obrázky:
Zaregistrován
7. 10. 2006
Polský fake.
Zaregistrován
12. 8. 2021
Díky za potvrzení. Už s p Holubem jednám, tak uvidíme, jak to dopadne.
Zaregistrován
20. 8. 2007
Reklamujte - samozřejmě je to totéž co položka 245 - tedy novodobé polské falzum. Položka 245 byla vyřazena na základě upozornění pořadatele, že se jedná o novodobé falzum (byl jsem jedním z upozorňujících). Protože položka 246 byla bez fotografie, tak na ni zřejmě nikdo neupozornil, a v aukci ji nechali.
Zaregistrován
7. 10. 2006
Celkem dementní přístup pořadatele aukce. Po upozornění jeden fake stáhnou a druhý tam nechají ...
Zaregistrován
12. 8. 2021
Já už jsem ráno telefonoval, ale pán byl někde na cestě a chtěl poslat email. Jen jsem si to tu ověřoval, přeci jen jsem ještě začátečník a dlouho budu🙂
Kacuro já ten přístup nechápu také, ta mince je téměř totožná, a je to na první pohled vidět.Obě strany mohly ušetřit čas a starosti. Snažím se nepřipouštět si možnost, že v tom byl záměr, ale kdo ví.
Zaregistrován
7. 10. 2006
Nicméně chyba je i na Tvé straně. Jako začátečník nekupuj něco, co nevidíš😉
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.