Moderátoři: smith
Zaregistrován
18. 1. 2010
Určitě stáhnou,též jsem jim to říkal,ale už to měli přichystané pro nume a už se s tím nedalo nic dělat.Ten následující groš je v pohodě.Viděl jsem to
Zaregistrován
28. 6. 2008
Tak nevím. Snažila jsem se přihlásit na stránky Nume.cz, abych mohla přihazovat na pár položek a stránky jsou tak přetížené, že se na ně není možné ani dostat.... :-( No, alespoň ušetřím :-)
Zaregistrován
19. 1. 2016
Zaregistrován
28. 6. 2008
Tak to snad rozchodí :-) Už jsem se dostala alespoň na stránky :-)
Zaregistrován
11. 2. 2016
me to jde v poho, akorad jsem zaspal to co jsem chtel :-/
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz
Zaregistrován
28. 6. 2008
:D
No, já jsem zase jelen z toho, co jsem vyhrála na limit a co ne.
U několika položek se mi stalo, že to skončilo na maximu mého limitu. (netušila jsem, že budu dnes doma, tak jsem posílala limity předem)
No a u několika položek se mi stalo, že položka skončila přesně na mém maximu, ale přihazoval ještě někdo živě. Kdo takovou aukci vyhraje. Ten, co přihazoval živě, nebo limit?
Např. na položku dám max. 220, takže se v živé aukci objevilo 220 a pak přihodil někdo živě, takže číslo. Pak už nepřihodil na vyšší ceně nikdo. Kdo tu položku tedy dostane? limitent, nebo účastník živé aukce?
Zaregistrován
20. 8. 2007
Moje - opakovaná - zkušenost je, že v Šumperku to nikdy není jisté. A to dokonce ani když můj limit byl vyšší než docílená cena. Opakovaně se našel nějaký důvod, proč jsem položku nevyhrál já, ale někdo jiný. Takže zatím Korunko jsi v "očekávání" 😉
Zaregistrován
28. 6. 2008
No, tak to tedy jsem :-)))))))))))
Teď nevím, s jak velkou palbou mám počítat a co jsem tedy vyhrála a co ne :-))))))))
Zaregistrován
30. 7. 2012
Dle aukčního řádu článek VI. 2 ) Pokud při dražbě přímý účastník nabídne shodnou částku s nejvyšším písemným příkazem má před tímto limitem přednost a dražená položka je mu přiznána.
Zaregistrován
28. 6. 2008
aha, děkuji, pak už je mi vše jasné 😉
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.