Moderátoři: smith
Zaregistrován
24. 3. 2010
No pekne. Díkes. Hlavne, že ten web v aukčnom období intenzívne sledujem...😁
Zaregistrován
24. 3. 2010
Ale aj tak som z toho jeleň...
Zaregistrován
10. 3. 2009
sigur napsal/a:
Ale aj tak som z toho jeleň...
S tým ti nepomôžem. Musíš si lepšie strážiť manželku 😃
Processed coin catalogs 4.152 Auctions / 35.000 Lots
Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :)
Sent from my ZX Spectrum
Zaregistrován
19. 1. 2016
Zdravím kolegové,
netušíte někdo, co se teď odehrávalo v sobotu kolem položky 527?
V neděli se ve výsledkové listině objevila výsledná částka 23000, ale ta byla brzy smazána. Poté tam naskočilo 600,-. Volačka byla 800,-.
Teď mě mrzí, dvojnásob, že mi v práci nedali volno a nejel jsem tam osobně, vrtá mi to hlavou a nemohu spát😞 .
Předem děkuji za objasnění.
novotny-zdenek@seznam.cz
Zaregistrován
7. 2. 2011
Cena nižší než vyvolávačka... Když majitel souhlasí snad může být i holandská d., ale 23 000,-....
Mě by zajímalo, zda posílají vyhraný materiál rovnou a nebo dají vědět. Taky jestli už někdo obdržel.
Rovnost cen a sál má přednost a já nevím, zda jsem vyhrál či ne.
Zaregistrován
25. 11. 2016
Tuším posílají na dobírky aniž víš o co go, vždy mě pošťák překvapí, v peněžence mám tak pětikilo :-D
ferovyobchodnik@seznam.cz
Zaregistrován
7. 2. 2011
Když limituješ v několika aukcích, které končí cca stejně....
Zaregistrován
19. 1. 2016
S tím problém nemám, když posílám limity, tak to beru tak, že mohu vyhrát vše, tudíž mám celkovou částku doma nachystanou. Se Šumperkem problémy nemám, vždy vyhrané položky přišly celkem brzy, i když častěji tam jezdím osobně. Mívají celkem slušný materiál a tak to stojí zato.
Jen teď sem trochu zmatený z toho krejcaru. Není to zrovna tuctová mince a za 600 to mi nějak nesedí.
novotny-zdenek@seznam.cz
Zaregistrován
25. 11. 2016
Tak o peníze snad nejde, problém je, že ani nedají vědět... Ale to tak u CNS obecně, snad mimo prahu
ferovyobchodnik@seznam.cz
Zaregistrován
7. 2. 2011
Tady nejde o peníze, ale materiál. Něco chcete a kde nic tu nic. Najednou je to v aukci a vy pošlete limit a obratem to vidíte k prodeji na "A" či podobně. Koupit či nekoupit? Poslat další limit? Všude osobně člověk být nemůže jsou i e aukce... Praha posílá obratem.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.