Moderátoři: smith
Zaregistrován
7. 10. 2006
K mému překvapení u nás před chvílí zazvonil pošťák a přivezl zásilku ze Šumperka😃 Hoši musí před vánocemi rozvážet i v sobotu ...
Zaregistrován
6. 11. 2008
No vidíš, že se to neztratilo...😃
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Zaregistrován
23. 11. 2011
Tak nám tam dnes naskočil katalog aukce. Už mám vybráno, jen je škoda že málo fotek u grošů a zajímavé je, že u dvou docela vzácných mincí nejsou fotky a přitom u běžného ročníku stejné mince vedle fotka je...
Zaregistrován
19. 11. 2010
Pred casem jsem se take divil, ze nektere vzacne mince nemaji v katalozich obcas fotky, ale jak mi zkusenejsi rekli, mince musi byt nejen vzacna ale i fotogenicka, aby se dostala do katalogu. Nevim, jestli by bylo prijemne listovat katalog plny vzacnych minci ale v horsich stavech - bylo by to literatura spise pro nekrophily. Obcas to zamrzi, ale soucasny stav nema moc alternativ
kdyby někdo potřeboval ceník oběžných mincí - tabulku pro své úpravy, vyžádejte na : adorosh@seznam.cz
Zaregistrován
13. 9. 2012
Dobrý den kolegové,
mohl by mi někdo z limitujících napsat, jestli už vám přišly vydražené položky z poslední aukce?
Zaregistrován
21. 12. 2014
Zítra si jdu pro minci na poštu,dnes přišla
Zaregistrován
1. 8. 2010
Máte prosím Vás niekto priamy kontakt na niekoho kompetentneho kto má na starosti príjem materiálu do aukcie?
Chcel bu som dať par mincí do tejto aukcie.
blasko.juraj.ml@gmail.com
Zaregistrován
26. 12. 2011
Aby nebylo pozdě.... My míváme aukci v květnu a deadline pro dodavatele materiálu je na Vánoce. Ale třeba to mají v Šumperku jinak.
Jinak na www.numismatika.cz je kontakt pholub@mybox.cz.
Zaregistrován
24. 3. 2010
Môžem niekoho poprosiť, či by mi poskytol výsledkovú listinu zo 70.aukcie? Vopred veľká vďaka.
Zaregistrován
10. 3. 2009
sigur napsal/a:
Môžem niekoho poprosiť, či by mi poskytol výsledkovú listinu zo 70.aukcie? Vopred veľká vďaka.
http://numismatika.cz/web/CNS-Sumperk/S070_Vysledky/s070v01.htm
Processed coin catalogs 4.152 Auctions / 35.000 Lots
Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :)
Sent from my ZX Spectrum
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.