Aj kvôli tomu som poprosil Zděňka, aby založil túto tému. Rád niektorých z Vás osobne spoznám. To že bude väčšina starších. bradatejších a zrejme aj okuliaroch mi moc nepomôže. Minulý rok to dopadlo tak, že som si nakoniec z viacerými písal, ja som bol ten a ten, ja z priateľkou, ja v takom tričku a pod. Nerád by som tak dopadol aj tento rok.
Takže návrhy:

Jen jestli Jirka dorazí. Jinak je to složité, před aukci hrabeme v bankovkách na stolech v předsálí a při aukci se ehodí moc rušit. Dnes je to trochu zjednodušené tím, že bankovky pro mě zajímavé začínají až od položky 308. Někdo samozřejmě bude dražit i dřív, ale malá tolerance volného času se určitě najde. Já bych navrhoval před zahájenímaukce / cca 15 min/ tzn. 8,45 se sejít někde u vchodu do sálu a vzájemně se představit.

Také se chystám na nějaké položky, zlepšit stavy, nebo budu jako statista poslouchat, jak to přítel na telefonu plení za nás!😲 Psal jsem 6ti místná suma, že to bude, ale kolik bude konečná, to netroufám tipovat!😎 Jirka určitě dorazí, nebo bude mít áčko!😁
vše okolo Darexu, Tuzexu a jejich poukázek
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.