Je to zajímavé, Klim nemá taky věci do aukce, kdoví, jestli nějaká letos bude. Aurea měla na aukci PP vcelku slušnou nabídku na stole, tak jsem si říkal, že aukce bude nabitá bankovkama, ale pocit z nabídky je velmi smíšený. Jinak určitě se přijedu na aukci podívat, doufám, že " přítel na telefonu, bude mít poruchu.

Medzi sviatočným odpočinkom a venovaniu sa priateľke som študoval aj katalóg. Našiel som pár chýb, zrejme tlačových, ako napr. pol. 528 na obrázku séria M 14, v popise M 20, 526 popis P 85, na obrázku P 86 a podobne. Pri položke 339 je na obrázku séria E, v popise D atď.
Skôr ma zaujala pložka 525. Číslo bankovky 731 276, séria R 74
Minulý rok položka 787 R 74 , číslo 731 124, takže ten rozptyl nieje až taký veľký. Buď ich bude viac, alebo boli pod sebou alebo niečo podobné. Neviem presne, ako boli tlačené a ich počet v hárku, ale kto má lepšie vedomosti, mohol by mi poradiť.
Pri položke 530 je séria K 13, tak ako minulý rok, čísla sú však dosť rozdielne. Skôr ma zaujala rozdielna farba bankoviek K 05 a K 13, ktorá je voľným okom pozorovateľná.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.