bony se také nepočítají, bavíme se o bankovkách... 😈
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)

Zlepsovat stavy neperforovanych, to me kolikrat odradi ... treba 500/1929 pretisk S.Stat, ten mam ve stavu 2-, ale kdyz pak vidim, kolik sel ve stavu 1 (jiste si vzpomenete u Klima za 60000), tak si jeste rad ten horsi stav necham.
Podobny priklad je dalsi pretisk 100/1931, tam mam rekneme "3", na Aurea byla vloni "0", ovsem takova podivna prana/neprana za 30 tisic ...

Tak já chtěl letos zlepšit 5000/1919 ze stavu +4 na 2-, ale bohužel na Aurei ji nikdo v tomto stavu nedal, trava ji nechtěl prodat!😉 Když není peněz nazbyt, tak alespoň něco vylepšit a ten horší kousek pustit dále, aby udělal radost někomu jinému!😉
vše okolo Darexu, Tuzexu a jejich poukázek

Ano byla, svou jsem neodolal vloni prodat, za krásné peníze, tak aby tam nějaká byla!😉 Stále mi ale vrtá hlavou, že by byla tato 50K/1902(položka č.93) originál, z které se dělali ty kopie, co mám?😲
vše okolo Darexu, Tuzexu a jejich poukázek

Ahoj, vítám Tě v diskusi. Chci se zeptat, jak laik na nouzovky, jestli existuje nějaký katalog , kde jsou nouzovky popsány,popřípadě oceněny. Na počet kusů se neptám, to asi nejde zjistit, anebo jo. U této položky bude počet asi v jednotkách kusů?
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.