Moderátoři: smith
Zaregistrován
10. 3. 2009
Kacuro, presne to isté sa stalo mne pri minulej e-aukcii. Musel som reštartovať prehliadač, ale položka bola už nenávratne preč.😞
Processed coin catalogs 4.152 Auctions / 35.000 Lots
Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :)
Sent from my ZX Spectrum
Zaregistrován
25. 11. 2016
Zaregistrován
23. 6. 2007
No já jsem přihazoval, celou dobu mi to ukazovalo, že jsem vyhrál, a nakonec výhercem je někdo jinej, kdo přihodil stejnou částku, jako já, ale pozdějc. Ve výpisu jsem před ním. Neměl by jeho příhoz být neplatný?
Ale neva. Důležitý je pro mně spíš německo a literatura. Tam to bude asi litej boj. 😆
Zaregistrován
10. 3. 2009
Som presne v rovnakej situácii. Prihodil som, mal som najvyššie prihodenie, ale zrazu ma druhý dražiteľ s rovnakým príhodom predbehol. Podľa záznamu sme obaja prihodili v rovnakej minúte a rovnakej sekunde. Už som to reklamoval, tak uvidíme. Ani som nevedel, že poznám toľko sprostých slov...
Sent from my ZX Spectrum
Zaregistrován
7. 7. 2010
Co si člověk nepodrží v sále číslem, to nemá. A někdy ani to ne.🙄 🙄 👿 👿
Zaregistrován
10. 3. 2009
Za dva týždne má byť aukcia Auróra a katalóg ešte stále nikde. Neviete prečo sa to zadrhlo alebo kedy to vyhodia na web?
Sent from my ZX Spectrum
Zaregistrován
11. 2. 2016
To nevím ale ještě dnes jim posílám mince. Prý to stihnou. Tak počítám že možná koncem týdne
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz
Zaregistrován
18. 1. 2010
do e aukce,či do sálové?
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.