Moderátoři: smith
Zaregistrován
7. 7. 2010
No mají dražit hned. Na váhavost se někdy doplatí. Mě se to jednou na dukátu také stalo. Že mě o minutu předběhli.🙄 👿 👿
Zaregistrován
9. 7. 2007
Tk mě je to jasný, já jsem i dražil hned - měl jsem na klíně tablet s on-line aukcí, ale tlačítko jaxi nefungovalo a číslo už jsem zvednout nestih. Nebyl mi zkrátka Ludva souzenej:-( Dokonce ho i přeju dodražiteli... Ale být při dodražení předběhnutej o MÍNUS(!) jednu minutu, to se může stát jenom mně.
Zaregistrován
7. 10. 2006
Neštěstí v aukci, štěstí v lásce😃
Zaregistrován
7. 7. 2010
Ten Václav má rubní opis pěkně odřený, špíše je takový "ošuntělý". Před týdnem v Kroměříži se dražili daleko pěknější Václavy Sm:2 za zlomky této ceny!😈 😈 😈
Zaregistrován
7. 10. 2006
Tak jsem se Ti smál a dnes se mi to vymstilo😞 Dvě hodiny sedím přihlášený u PC jako kretén a když přijde má položka, kterou jsem chtěl, tak tlačítko "přihodit" nebylo aktivní. I když jsem byl oficiálně přihlášený, na klikání tlačítko nereagovalo. A než jsem se odhlásil a zase přihlásil, položka byla v trapu za 60% ceny, na kterou jsem chtěl jít😞
Zaregistrován
10. 1. 2008
Můžeš nám sdělit na co jsi přihazoval? Jestli se máme radovat? Nechci být škodolibý, taky se mi to už několikrát stalo.
Zaregistrován
27. 4. 2015
Neštěstí v aukci, štěstí v lásce😃
😎
Zaregistrován
7. 10. 2006
Zeptám se přítulkyně, jestli je to pravda😃😃
Zaregistrován
11. 2. 2016
Presne tohle se mi stalo v kvetnu, myslel jsem ze rozslapu Notebook.
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.