Moderátoři: smith
Zaregistrován
17. 9. 2009
vedeli by ste byt prosim konkretny, celkom by ma to zaujimalo
vo svete numizmatiky sa rad naucim nieco nove od skusenejsich.
Zaregistrován
1. 8. 2010
čo sa týka prevzatie materiálu a platba, je u nich asi najkratší interval. Inde to trvá dlhšie. Druhá vec je kvalita fotiek .
blasko.juraj.ml@gmail.com
Zaregistrován
17. 1. 2014
Ako je to z doručovaním vydražených vecí? - ide mi o to, či materiál zo sálovej aukcie je pripojený k materiálu z e-časti v jednej zásielke, alebo to berú ako celkom nezávislú vec. Upozornenie na faktúru zo sálovky mám už nejaký čas v mejli a z internetovej dostanem asi tiež samostatnú faktúru. ďakujem.
Zaregistrován
1. 8. 2010
e - aukcia sa skončila až včera, tak faktúry budú rozposielať až teraz. zasielanie na Slovensko bolo asi trochu komplikovanejšie, bolo to cez tretiu osobu a mne to v minulosti prišlo na dobierku. Ale myslím si, že stačí tam zavolať alebo napísať a dohodnúť sa. Akým spôsobom to budú riešiť teraz netuším.
Zaregistrován
17. 3. 2012
jen drobnost, e aukce končí až dnes.
btw ano, jde s nimi vše domluvit. já už mám věci ze všech tří aukcí na cestě...🙂
Zaregistrován
12. 1. 2010
Všude bylo avizováno, že aukce bude 6.-10.
Mimochodem Künker měl aukci 2.-3. a mince byly odeslány 9. (byly za blbou stovku EUR, takže si nedělám iluze, že mi to neposílali jako jednomu z posledních), dostal jsem je v pondělí. Zajímalo by mne jestli Aurea taky odesílala už včera 😉
Zaregistrován
17. 3. 2012
no, sice jsem je musel urgovat a platil jsem asi druhý den po faktuře (ale ne zase po konci aukce) a mince právě zatřiďuji, takže posílali včera🙂
Zaregistrován
1. 8. 2010
ja som faktúru dostal 12.12. tak by to už teoreticky mohlo byť na ceste
Zaregistrován
9. 9. 2009
A položka č. 7198...nechapem... je na tých minciach niečo vynimočne??? Dať 2500kc za bežné ročníky...
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.