Moderátoři: smith
Zaregistrován
12. 1. 2010
A navic jim to ted nejede (vubec), takze se to stejne nedozvim.
Zaregistrován
7. 8. 2014
Nejak se mi vubec neukazuje zalozka "muj profil" kde by mela byt faktura a info o tom co jsem pripadne vydrazil. Mate taky ten samy problem?
Zaregistrován
7. 10. 2006
Nebuďte nedočkaví. Mě už od nich přišla faktura, tak vím, co jsem vydražil. Přeci jen se dražilo přes 7tisíc položek, tak s tím holt mají víc práce to všechno ukočírovat ...
Zaregistrován
12. 1. 2010
kacuro: jasne, napriklad v zahranicnich aukcich se vlastne drazi velke houby a tak s tim nikde problem nemaji a mam jasno co jsem vydrazil vetsinou hned po skonceni aukce. Pokud se neco jmenuje LiveBid, tak bych cekal, ze se do takoveho systemu zapisuji zmeny v realnem case a tedy neni duvod aby to nekolik dni po skonceni aukce stridave poskytovalo davno neplatne vysledky nebo nefungovalo vubec. Vzhledem k tomu, ze live aukce probihaji uz ponekolikate a tyto problemy byly uz drive, je to neomluvitelny a neokecatelny slendrian a osobne s ucasti na takovych aukcich koncim.
Zaregistrován
7. 10. 2006
To určitě potěší spoustu sběratelů antiky, že budou mít o konkurenta méně😉 Škoda, že podobných lidí, jako jsi Ty, není i u středověké bohemiky 😁
Zaregistrován
12. 1. 2010
kacuro: tak co si budeme vykladat.. uz davno nejsem ve fazi sbirani kdy jsem daval limity na 50+ polozek a uz vubec nemusim mit kazdou minci🙂
A zacinajicim / mene pokrocilym sberatelum antiky preju, i kdyz si myslim ze jich u nas moc nebude.
Zaregistrován
17. 3. 2012
tak to je v pr..., faktury mi přišli na něco úplně jiného a na poloviční počet! myslím, že tímto si to dost po... u hodně lidí
Zaregistrován
7. 10. 2006
Pokud Ti přišla faktura na jiné mince, než jsi přihazoval, tak to rychle reklamuj. S těmi počty je to ovšem problematické, protože když jsi tu psal, že bys měl na limity vyhrát XY položek, nebyly ještě na netu výsledné částky, zůstaly tam jen limity po uzavření možnosti limitovat, na základě nichž ses patrně domníval, že jsi je vyhrál. Teď už tam výsledné částky z 57. aukce jsou, tak si to ověř.
Zaregistrován
21. 11. 2011
kacuro: ja uz se aukci Aurei prakticky taky vubec nezucastnuji. Naposledy jsem drazil "ve velkem" nekdy pred 2 roky. Jednak nabidka je nekdy dost zvlastni a pak ji ani neduveruji, urcite ne pri posilani limitu.
Zaregistrován
17. 1. 2014
to: Jirka72 a iní - stačilo iba aktualizovať stránku a všetko bolo v poriadku.....
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.