Moderátoři: smith
Zaregistrován
12. 1. 2010
Hm, koukam, ze bych mel davat refresh, nez neco po 4 hodinach napisu🙂
Zaregistrován
17. 3. 2014
Jak to, že jde pořád přihazovat?
Zaregistrován
7. 10. 2006
Od včerejška jede 3.e-aukce, včera večer to končilo tuším nějakým Rakouskem a dnes je pokračování, u kterého se může ještě do večera přihazovat limit, pak to uzavřou a pojede on-line aukce.
Zaregistrován
17. 3. 2014
Díky. Já se chtěl podívat na výsledky tý sobotní, tak mi to bylo divný.
To je aukcí, docela mám chuť to někdy vyzkoušet, ale nemám odvahu. Ani nevím, co je k tomu potřeba udělat.
Zaregistrován
7. 10. 2006
Jen se zaregistruješ a utrácíš😃
Zaregistrován
16. 11. 2012
Ale ted uz je pozde ne? Uz je to uzavrene, nebo se mylim ?
Zaregistrován
7. 10. 2006
Dneska večer to ještě pokračuje, včera to skončilo někde kolem čísla 6195, teď si nepamatuji přesně.
Zaregistrován
26. 8. 2012
Začíná FJI.(bez zlatých mincí,ty byly včera).
Na to,že jde teprve o 3e.Aukci Aurei musím říci že je přehledně udělaná...na rozdíl od mnoha zahraničních.
Zaregistrován
18. 1. 2010
https://www.livebids.cz/ to co jste vyhráli najdete po přihlášení zde
Zaregistrován
12. 1. 2010
Lopez: no, na mnoha zahranicich take clovek nenajde proflakle padelky, zvlast kdyz na ne drive bylo upozorneno.. viz putovni moderni falsum, polozka 5632.
Clovek by skoro rekl ze je v tom zly umysl (a pekna hloupost, kvuli par stovkam se takhle diskreditovat), ale kdyz pak vidi sestercius Maxima (byl v hlavni akci) jako Maximina I., napadne ho spis: slendrian.
Pro ty kdo nevedi o co jde, Maximus (portretove rozeznatelny na prvni pohled) je mnohem vzacnejsi panovnik nez jeho otec a na cene minci se to pochopitelne projevi. Navic tento sestercius byl drive ve sbirce jednoho znameho zahranicniho sberatele a numismatika, zadna zminka o tom v popisu nebyla. Vzhledem k dosazene cene se Aurea nejspis o penize nepripravila, ale rozhodne ne svou zasluhou.
Dale Vabalathus&Aurelianus znaceny jako Aurelianus (jako kdyby to nechal razit on..🙂 ). Spolu s prepalenou vyvolavackou to melo ten necekany vysledek, ze sla mince zpet.
A mohl bych pokracovat.
Takze spise jen bordelarstvi a rezignace na poskytnuti aspon nejake zaruky pro kupujici, ze mince budou profesionalne urceny a ze v nabidce nebudou provarena falsa. Ne ze by to byl problem jen tady v CR, napriklad G&N je dalsi priklad aukce firmy, ktera prestala kontrolovat material a zacala prijimat falsa (a tusim take delaji uz jen elektronicke aukce). Zkratka ten system "udelame e-aukci a penize se jen pohrnou" se mi prestava libit. Osobne asi do budoucna zvolim vyhradne zahranicni aukce serioznich (podotykam!) firem a jedine ty, ktere jsou salove.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.