Moderátoři: smith
Zaregistrován
6. 7. 2009
no mě spravuje karetní terminál jedna nejmenovaná banka...
Zaregistrován
18. 2. 2011
Tak jsem se chtěl podívat, za kolik peněz jsem to vlastně nakoupil... do součtu výher přibyly položky z pátku, ale nějak mi najednou zase zmizely ty ze čtvrtka, které jsem tam ještě včera měl, kde udělali soudruzi z Aurei chybu? 😃
Carpe diem, sed memento mori!
Zaregistrován
15. 7. 2007
dnes mi prisel tento mail:
napsal/a:
Prosím, zkontrolujte a doplňte nastavení platby a dopravy ve vašem profilu livebid.cz v záložce Můj účet.
(https://livebid.cz/muj_ucet)
Děkujeme.
prislo to vsem a nebo se mi snazi tajemne sdelit, ze neco z toho, co mam uz od zacatku predvoleno (predem/posta), nechapou?
Zaregistrován
10. 1. 2008
Nebuďte puntičkáři. Položka sem, položka tam. Hlavně zaplaťte. A doufám, že jste přihazovali na to co já.
Zaregistrován
12. 1. 2010
Vidim ze komedie zvana Livebid dosahuje az netusenych rozmeru.. takovy scenar by clovek nevymyslel😁
Zaregistrován
20. 7. 2007
Dneska jsem byl v Auree a chtěl jsem si vyzvednout a zaplatit co jsem vyhrál. A hádejte, jak to dopadlo? Nic mi nedali s tím, ze to jeste nemají zpracovaný. O kvalitě organizace si myslím svoje 😞
Zaregistrován
10. 1. 2008
Jak jsem psal, nebuď puntičkář. Taková maličkost tě přece nemůže rozházet.
Zaregistrován
18. 2. 2011
oliver: asi to chodí všem, taky jsem to dostal... zřejmě chtějí, aby si lidi jednoduše všechno znova zkontrolovali než budou zasílat výhercům vyúčtování a řešit pak platbu a dopravu
Carpe diem, sed memento mori!
Zaregistrován
15. 7. 2007
Zaregistrován
30. 9. 2010
Kucera napsal/a:
... mě zlodějské banky za každý prodej v obchodě placený kartou strhávají 3-3,5% (dle typu banky která vydala kartu) ze zaplacené částky.
tak tomuto moc neverim. u nas taketo nieco neexistuje.
pri platbe kartou doma alebo v EU su poplatky nula.
jedine ze mas ucet ktory si zakladal tak pred 15 rokmi za zlodejskych podmienok.
zmen banku.
jacisin76@yahoo.com
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.