Moderátoři: smith
Zaregistrován
7. 10. 2006
Patrně asi někdo poslal ten limit dříve, tak měl přednost.
Zaregistrován
12. 1. 2010
Tak teoreticky by to clovek mel vyhrat, pokud mu LiveBid pri zacatku aukce hlasil, ze je polozka jeho a po skonceni ve vysledcich neni castka vyssi nez limit (= nikdo limit na sale neprehodil).
Prakticky ale urcite prijimali take pisemne limity..
Zaregistrován
12. 1. 2010
Plus porad plati to co jsem psal o moznem zneplatneni limitu. Pokud je nekde chyba, ktera by mohla uvest v omyl limitenty a financne je poskodit, muze se stat, ze se drazi jen na sale a vysledna castka muze byt nizsi nez zaslane limity. V takovem pripade by ale meli byt limitenti upozorneni.
Zaregistrován
27. 12. 2009
tenzor: mno, myslím, že tentokrát se Veselý snažil klasické papírové limity vymýtit. S katalogem už mi limitní lístek ani nepřišel. A když jsem vyplnil limitní lístek na stránkách, volal mi Veselý osobně ať to vyplním přes LiveBid.
www.slezske-mince.cz
RolencH@seznam.cz
Zaregistrován
24. 2. 2012
Je to dobrý obchodní tah ten LiveBid.Nutí to dávat vyšší limity,když je vidět kolik tam je.
Zaregistrován
12. 1. 2010
V tom případě je to na reklamaci🙂
Zaregistrován
12. 1. 2010
kukvy: ja nevím, mě nikdo nenutil.. a netuším proč bych měl dávat jinou cenu než jsem ochoten dát🙄
Naopak to má plus v tom, že u některých položek hned vidím, že je nezískám a u jiných ani nemusím prihazovat..
Zaregistrován
17. 3. 2012
přesně tak, peníze přesunout jinam🙂
Zaregistrován
23. 3. 2013
Chci se zeptat jestli bude nova 52. aukce take casem dostupna v prijemnejsim formatu, jako ty predesle (to zn. vyv. cena a vydr. cena na jednom miste), a ne pouze na LIVEBIDu a samostatnem PDFku coby vysledkovou listinou jako je to ted... dekuji.
indyschliemann@seznam.cz
Zaregistrován
23. 12. 2010
Myslím, že na livebidu jsou teď obě ceny..
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.