Moderátoři: smith

Když jsem si zkontroloval své limity v Kroměříži, velice jsem se divil jak se docílené částky u téměř všech mých limitů naprosto zhodují. Buď byl můj limit překonán nebo absolutní shoda. U žádné mince jsem neměl rezervu. Jak jsem četl příspěky k tomuto tématu, tak nejsem sám. Před časem jsem tam jako limitend vydražil 3 hal 1962 a jak se později ukázalo šlo o falzum. Z toho my vychází jasný závěr: "je něco prohnilého v pobočce kroměřížské".

Ten 3hal 62 jsem asi vyhrál teď já, spolu s 5koruna 52 a 50hal 69, všechno falza.... zítra jde materiál zpět na pobočku. Již jsem s nima telefonicky mluvil a asi tomu tolik nerozumí, zejména těm CSR mincím.....🙄
Přebytky sad oběžných mincí Československo a ČR
http://coins.czechian.net/sady/

Ten můj 3 hal. to není. Ten mám stále doma. Nechám si ho na porovnávání. Zřejmě mají v Kroměříži na R-kové padělky dobrý kontakt. Zkontroloval jsem výsledky limitů v ostatních pobočkách kde jsem limitoval a vychází mi také docílená částka na cca 90% mého limitu. Pouze v Kroměříži je to rovných 100%. U dalších limitentů kteří jsou aktivní na tomto fóru je výsledek stejný. Předpokládám že u ostatních, kteří limitovali Kroměříž, je to podobné. To je vyjímečná náhoda jako první ve sportce. To je do očí bijící. Buď si pánové v Kroměříži myslí, že numismatici jsou tupé ovce nebo to prostě risknou a v tom případě jsou opravdu střelci.

Nikam nevolej, nemazej se s podvodníkama a zabal to a pošli zpátky. Trvej na vrácení peněz 😁

svt já tam zavolal a bezkompromisně dnes odesílám zpátky.
jinak přišel už někomu materiál ze Šumperka? je to 14 dní a stále mi nic nepřišlo, jak je to možné?
Přebytky sad oběžných mincí Československo a ČR
http://coins.czechian.net/sady/

Ze Šumperka mi přišel vydražený materiál už minulý týden. Kvalita, jak už této pobočky bývá, mírně pokulhává za udávanou, ale zase téměř u všech položek solidně pod můj limit. Z Kroměřiže mi přišla zásilka včera, kvalita vyjímečně celkem odpovídající, ale všechny položky za můj limit. Vracet jim (Kroměříž) nic nebudu, ale až mi pošlou příště katalog, tak jim ho pošlu zpět s odůvodněním proč jsem jako limitend s jejich pobočkou skončil.

Na Šumperk jsem zanevřel asi před 12 lety. To mě na jejich aukci zaujalo asi 20 položek, všechny ve stavu 0/0, tak jsem tam jel a všechny byly -1 až 2. Jelikož to nebylo první podobné zklamání s jejich aukcí tak jsem se otočil, jel domů a od té doby neberu ani jejich katalogy a ignoruji je. Jak to tady čtu tak jsem o nic nepřišel.
Lidi uvědomte si, že nejsilnější právo, které jako kupující máme je nekoupit. Pokud toto právo budeme uplatňovat všude, kde se nechovají fér tak věřím, že se situace časem zlepší.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.