Moderátoři: smith
Zaregistrován
25. 11. 2012
Jj, jen limit nebo osobně.
Zaregistrován
11. 2. 2016
Jaká to škoda. Díky za info
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz
Zaregistrován
28. 12. 2020
Trochu obecný dotaz: před pár lety jsem koupil minci od pána sběratele. Teď jsem začal uvažovat, že ji prodám a dělal jsem si na netu research a moji minci jsem našel draženou v jednom známém aukčním domě v Německu těsně před mým tehdejším obchodem. Tj. pán mi minci jen přeprodal s drobným ziskem a nezmínil se o původu. Jedná se na 100% o totožnou minci. Otázka: můžu minci prodat dál s tím, že je EX aukce/položka ta a ta, i když k tomu nemám žádné doklady?
Zaregistrován
30. 7. 2012
jestli to můžeš dokázat - třeba přes internet - tak určitě nechybíš
Zaregistrován
9. 12. 2018
Podle mě je úplně jedno jestli jsi tu minci v té aukci koupil Ty, nebo ten pán. Důležité je, že je z té aukce.
Případně se pochlub.
Zaregistrován
10. 3. 2009
Ano. V prestížnych aukciách sú mince s rodokmeňom cenené na princípe čím starší predaj (aukcia) tým lepšie.
Processed coin catalogs 4.152 Auctions / 35.000 Lots
Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :)
Sent from my ZX Spectrum
Zaregistrován
28. 12. 2020
Díky za názory. Jedná se o dukát Ferdinanda Dobrotivého, sice relativně cenný, ale žádná velká rarita.
Zaregistrován
28. 12. 2020
Není mi úplně jasný výraz "zainende", česky krajový nebo koncový střižek. Jak tohle vznikne? Měl jsem za to, že třeba záležitost na foto mohla být forma justování - upravy na požadovaou hmotnost.
Obrázky:
Zaregistrován
25. 11. 2016
No je to "poslední" střížek plátů. Takže je tam ta rovná část. S justovanim nemá nic společného...
ferovyobchodnik@seznam.cz
Zaregistrován
28. 12. 2020
Jo dík, měl jsem o tom nějaké divné představy. Už jasné.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.