Moderátoři: smith
Ještě se dá rozkliknout ten d***n, který čtyři vteřiny po mně přihodil částku 106,67 a tady je výsledek (snad to bude k přečtení). Legenda je, že Verkaufer XX je číslo prodejce, u kterého v posledních 30 dnech dražil a letztes Gebot bude doba mezi jeho posledním příhozem a časem konce dražby. Tak dle obrázku by většinou dražil na poslední chvíli a dvakrát s předstihem, jednou 18 hodin a jednou více než den. Což je asi normální..
Obrázky:
Asi to bude ok. Samozrejem je spousta podvudku, kdy se zvysuje prihoz, ale to jde jen po par eurech, nebo da velky prihoz a pak si ho zrusi (ve vypisu jde videt). Samozrejme kdyz 90% prihazuje na jedno konto, tak je velka sance, ze si navysuje taky.
Vetsina lidi prihazuje na posledni chvili. Ja to delal taky a musim rici, ze sance zvitezit je nekolikanasobna, mozna i 10x🙂 Ale bralo to spousut casu, tak to delam vyjmecne. Vim, ze nekteri prihodi, na zacatku aukce, aby ji neprosvihli (je k tomu seznam sledovanych, ale nekdo ho bud nepouziva, nebo si to jisti).
Jsou sluzby, co prihodi na posledni chvili. Ale nikdy jsem nezkousel. A pak obcas vidam, ze neco navysuje prihozy o konstantni prihoz maly. To nevim, co je, mozna nejaky robot, co zjistuje limit vyhravajiciho.
Díky Tovy. Přihazoval jsem z hospody a když neznalým spolusedícím říkám, že jsem vyhrál přesně za tu částku, kterou jsem nabídl, tak se divili, že se divím, že to by tak snad mělo být vždycky.
Protože na Ebayi dražím opravdu zřídka, napadlo mě, jestli tam opravdu něco takového nezavedli. Že lidi platí částku, kterou nabídli, bez ohledu na to, kolik nabídli ti ostatní. Technicky by to pak mohlo být ošetřeno nějakým robotem.
Jasne. Ve tvem pripade to myslim byla velka nahoda, ze ten druhy prihoz je jen o par centu nizsi - to se myslim stava, kdyz prihazuji v lokalni mene, napr. jestli byl Cech, tak mohl v korunach a tomu by odpovidalo cca 2700 nebo 2750 Kc ci neco podobneho (nebo proste v dolarech podobne). Ale nahodou dal tu cenu velmi podobnou, "nastesti" pro tebe pomer vysel trochu hure🙂
Automat, ktorý dorovnáva (v zmysle prekonáva) najvyššiu prihodenú cenu si viem predstaviť. Šlo by to naprogramovať ako rozhranie k ebay. Ale nemá to praktický zmysel, pretože je to funkčne rovnaké ako keď kupujúci prihodí nezmyselne vysokú sumu.
No automat v zmysle - prihoď o 1 cent menej než je prihodenie najvyššie prihadzujúceho kupujúceho - to nie. Jedine cez nejakú internú chybu v ebay. Ale ebay nie je aukro... takže za mňa nie. 😉
Processed coin catalogs 4.152 Auctions / 35.000 Lots
Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :)
Sent from my ZX Spectrum
Já si to představit umím protože to dělám, drazim něco vůči čemu mám nějaký odhad, třeba v Googlenou cenu, plácnutí 135e budu počítat že někdo to chce taky a tu cenu našel taky a bude ochotný dát 140, tak já dám 140,75
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz
Potom toho veľa asi nenakúpiš...🙂
Processed coin catalogs 4.152 Auctions / 35.000 Lots
Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :)
Sent from my ZX Spectrum
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.