Moderátoři: smith
10,5 % 🙂
Asi sešlo víc vlivů.... Nepříliš vlídné vyvolávací ceny, z fotek bylo vidět, že se aukcionář stavu +0/+0 rozhodně nebojí a navíc načasování těsně po jiných aukcích, kde byly slušné věci, ohodnocené realističtěji🙂
Dneska postak dones psanicko od Raucha, hned jsem nedockave a opatrne paral peclive zabalenou obalku a k memu prekvapeni mi zabalili 2 mince a 2 popisky do jedny kapsicky. Nedivil bych se kdyby byla aspon kazda ve zvlast okynku ale byli nalepeny na sobe. Bezna praxe? Jsou to moje prvni kousky od nich, sice zadny desetitisicovi polozky ale i tak jsem byl prekvapenej.
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz
Mate prosim nekdo zkusenosti s aukcemi Frühwalda? Parkrat uz jsem tady to jmeno zaslechl ale nejak tomu nedaval dulezitost, nyni jsem koukal na jeho aukci na sixbidu kde se mi libilo par kousku ktere trosku sleduju a vyckavam na dobrou koupi a uplne me udivilo jaky horentni sumy tam jsou jako vyvolavaci ceny. Treba priklad, polozka 1280: 30krejcar M.T. 1765 viden koupeny na auree v r.2013 za 3000 tam ma dneska volacku 300e. Nebo treba polozka 1271: 15krejcar Karel VI 1728 graz, ktery se prodava v eshopu oelberger za 8450, ma tady volacku 400e. Je bezny ze v rakousky plati za numismatiku o tolik vic nez u nas?
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.