Moderátoři: smith
Prosba
Poprosím zkušenější o vysvětlení: Jak si mám vyložit neustále se opakující minci na aukru, která opakovaně není vydražena ani za 1,- Kč? Takto se projevují zaražené aukce (např. falz), že? Pokud by to ale byl tento případ, netočila by se tatáž mince stále dokola týden co týden, pokaždé neprodána an iza 1 Kč... Co za tím je?
http://aukro.cz/zlatnik-forint-1871-kb-ag-sbirkovy-1-0-vzacny-r-i5141245539.html
prosim nie je tu niekto so skusenostami z
Ja sa v tom moc nevyznam velmi rad by som drazil jednu polozku, peniaze poslem este pred vytvorenim prihodenia. Nemalo by to byt viac ako 20€. Ak ano prosim napiste mi na
lukasstredansky@gmail.com
vo svete numizmatiky sa rad naucim nieco nove od skusenejsich.
z dlhodobeho hladiska by si sa tam mal radsej zaregistrovat a preluskat to. je to dobra stranka a ked sa nebudes zucastnovat drazenia, nepovoli ti davat vacsie limity😃
... Som tu deň a noc ...
Historické pohľadnice, dobové dokumenty a predmety z mesta Sereď
http://sered-city.blogspot.com
Voloda16 ad rušená aukce
V historii přihazování je: "Aukce zrušena, důvod chybné foto nabízené mince", o týden dřív zase omluva, že omylem nabízena 2x stejná mince, předtím zase jiná výmluva.
Myslel jsem, že nelze zrušit aukci - navíc opakovaně - pokud mi něce nesedí. 4 podobný omyl ve 4 týdnech je samozřejmě nesmysl...
Tak nevim, co si mám myslet o katalogu na korespondenční aukci Dukát Brno 28.4.2015. Není tam totiž jediná vyfotografovaná položka. Myslim, že tak přijdou o spoustu potenciálních limitentů. Těžko někdo pojede 200 km aby se podíval na materiál který by chtěl eventuelně dražit aby nakonec zjistil, že mu kvalita nevyhovuje a odfrčel zase 200 kiláků zpátky.
Podle mě od Dukátu slušnej amaterismus.😞
U teto aukce se predpoklada, ze nebude moc velky vytezek a proto se setri pocinaje tim, ze se nemusi platit za pronajem salu a konce tim ze se nemusi nic fotit..
Vzhledem k nabidce a stavum si nemyslim ze by je az tak bolel ubytek lidi, co to zkusi. To by se asi stalo spis v pripade ze by ten srot nafotili🙂 Takhle si spis nekdo neco zkusi naslepo podle popsanych stavu.
(samozrejme, par vyjimek se tam najit muze)
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.