Moderátoři: smith
Třeba sbírka Maximiliana v Salzburgu. Tam byly něktré věci, co se nedražlili 100 let.😈 😈 😈
Tak na podzim bych se chtel podivat do Brna a Hradce, aspon pro mne jsou to momentalne dve nejlepsi destinace, bohuzel v Hradci se mi nedari neco vydrazit :-(
kdyby někdo potřeboval ceník oběžných mincí - tabulku pro své úpravy, vyžádejte na : adorosh@seznam.cz
Evropa1 napsal/a:
V nových aukcích firmy Künker se nachází i vzácná mince bohemiky, desetidukát Albrechta z Valdštejna, navíc ve velmi krásné zachovalosti. Doporučuji si ji prohlédnout. ......
Moc hezká mince s asi zajímavou historií ...
v aukci č.237 - 10/2013 - pol.2260 je nepříliš se vyskytující dukát 1638 se sv.Mořicem, jeho téměř se nevyskytující varianta z téhož roku (bez značky mincmistra,jiné umístění letopočtu) byla dražena v aukci č.223 v lednu t.r.(pol.419).
Jinak vyvol.ceny vyšších nominálů dukátů Ferd.II a III. jsou jako vždy rostoucí, připadá mi že se tyto nominály a ročníky rok od roku stále otáčejí v aukcích.
tak jsem podle výsledkové listiny vyhrál dvě mince, jsem tedy zvědav, co se bude dít dál, jestli mince přijdou od pořadatele aukce nebo od Nume ... ale podle toho, co psal Dracek, tak by to mělo přijít z ČNS
kacuro - pokud jsi dal limit větší než dosažená cena mice,tak jsi vyhrál,jinak je možné, že stejný limit poslalo více lidí a vyhrává první,dle datumu odeslání limitu a ještě má přednost limitent na sále, při jiné elktron.aukci mě vyšlo asi 10 limitů a mince přišla jedna, jinak při registraci na Nume se vyplňuje i členství v ČNS,tak si myslím,že limit.lístek nečlena by neměli uznat oldas
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.