zdravím, chtěl jsem se zeptat nevíte někdo něco více o téhle medaily ... dohledal jsem jí ale pouze v bronzové verzi. Mám jí stříbrnou což se mi zdá velice neobvyklé. Nevěděl by někdo kdy a proč byla uvolněna nebo nějaký kontakt kde by mi poradili? Už jsem beznadějný.
Obrázky:

Poptejte se zde....
http://www.artinprague.cz/index/aukce položka 22 😈
P.S. Ag medaile z tohoto období nejsou většinou žádnou vzácností, to že ji nemůžete zrovna nalézt ještě mnoho neznamená...
Podobné medaile z tohoto období v Ag jsou většinou v cenách 100-400Euro, ale v luxusním stavu(tato má dost pomlácené hrany a ani v ploše není bezvadná). 😉
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)

dracek: diky za rady, ad link, tam ji chci prodat, ale zda se ze ani oni si prilis nevedi rady a mam strach aby mi nerekli nejaky nesmysl, tak jsem si to chtel aspon ramcove overit🙂 na to abych se nechal napalit si ji radsi necham hezky doma ve skrini😮) jeste jednou dik
dejvy: pochopil jsem to tak ze obecne medaile z tohoto obdobi ve stribre jsou za ceny 100-400 v super stavu. Ne tato konkretni. Ta samá v bronzu se prodávala v aukci za nějakých 80euro kdyz tak muzu poslat odkaz na katolog (byl to nejaky tusim italsky link)
ambrosius: jsem sberatel jen nezbiram medaile ... tak promin ze jsem Te vyrusil...

jednoduše řečeno - v tomto horším stavu v ČR asi těžko prodejná za více než 1800-2500Kč(koncová cena, maximálně).
Pokud by se jednalo o rakouskou nebo českou medaili z tohoto období, pak je situace jiná(mnohem lepší).
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)

ok v pohodě. Jenom bych byl nerad, abychom zde fungovali jako poradna pro "komerční subjekty".
Další sběratel čehokoliv je zde srdečně vítán!

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.