Moderátoři: smith
Zaregistrován
28. 2. 2009
Na amazone sa da kupit kniha Numismatic Photography, snazim sa z nej momentalne co to naucit...
Mam uz trocha starsi digital Canon G6, 7 megapixel, minuly tyzden som dokupil makro blesk a makro sosovku:
http://a.img-dpreview.com/reviews/canong6/Images/Accessories/mr-14ex.jpg
Stativ na fotenie kolmo dolu uz mam davnejsie... o take dva tri tyzdne snad zverejnim prve pokusy🙂
CORPUS NUMMORUM
...cross-referenced auction archives coming very soon...
Sledujte progres na Facebooku
Zaregistrován
6. 11. 2008
joj je to ještě foťák, nebo už nějaké vesmírné plavidlo🙂
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Zaregistrován
15. 7. 2007
Zaregistrován
28. 2. 2009
Prvy pokus a bez makro sosovky, ktora este nedosla, zatial teda iba s bleskom a makro mod. Kliknite pre lepsie rozlisenie.
[
CORPUS NUMMORUM
Zaregistrován
15. 7. 2007
Zaregistrován
28. 2. 2009
Vdaka, sam som bol prekvapeny, na to ze je to fotene na automat a bez akychkolvek skusenosti. S tou makro predsadkou by to mohlo byt este ostrejsie a je tam vidiet trochu odlesky od blesku, ale s tym sa bude dat este vyhrat, napr. stiahnut silu blesku. Da sa na nom nastavit aj ktora strana ma byt silnejsia, tym by sa mozno dali vytiahnut lepsie detaily. Poskusam - uvidim.
CORPUS NUMMORUM
Zaregistrován
15. 7. 2007
blesky, pokud mas externi a mas moznost, namir do stropu a ne na foceny predmet... vyuzivej vic rozptylenyho svetla... nebudes tam mit odlesky a ty prepaleny pixely, ae to co mas je hodne v pohode, na takovy veci je to parada... jo mit takovy vybaveni co mas ty, lehce bych si uzival... 😞
Zaregistrován
28. 2. 2009
Vsak som cakal minimalne 3 roky, kym som sa odhodlal ten makro blesk kupit. Dufam, ze teraz nezomriem hladom - nie je to lacna vec😉
CORPUS NUMMORUM
Zaregistrován
15. 7. 2007
Zaregistrován
23. 7. 2008
No já stříbrné mince fotím pouze za deního světla na tmavém podkladu a maximální spokojenost.
Ale je pravda že cokoliv jiného jako jsou měďáky, odznaky vyfotit neumím :-/ to mi nikdy nedoostří a není to ono.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.