Moderátoři: Jaromir, Admin - Zdeněk Jindra, smith
Zaregistrován
10. 2. 2006
Posílám nějaký archový materiál a vícebloky, které nyní nabízí obchodníci.
Před pár lety obtížně dostupné materiály.
Obrázky:
Zaregistrován
7. 6. 2010
preco boli nedostupne?
http://www.infofila.cz/dziak-jan-autor-157
moje články
Zaregistrován
6. 11. 2008
První dva mám jako celé archy s okraji, jinak jsem už dost nakoupil, ale stejně by to chtělo sponzora... 😕
Naposledy jsem kupoval třeba tento dle mého celkem raritní kousek, který jsem viděl prodávat takto vůbec poprvé (cena byla také dost vyšší) - jde o nejvyšší hodnotu série z roku 1932. 😋
Obrázky:
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Zaregistrován
10. 2. 2006
Dráčku, gratuluji, ještě mám řadu archů, takže sem postupně ještě něco dám.
Celkem se celých archů na internetových aukcích nabízí docela dost, ale vždycky mne někdo přehodí. Vzhledem k tomu, že to není období, na které se specializuji, tak se mi nechce vynakládat vysoké částky. Otázkou je, jak dlouho se ještě tyto materiály budou takto nabízet. Na renomovaných aukcích jsou tyto materiály tak za desetinásobek.
Jinak ta diplomatická obálka s razítky s Washingtonu 1957 prý nebyla zase až tak vyjímečná, když šly dopisy z americké ambasády diplomatickou cestou. Robert Jack popisuje toto období v letech 1947-1963.
Zaregistrován
6. 11. 2008
Díky, tak jsem koukal, že od stejného prodejce co jsi koupil ty tři bloky jsem získal také 4 položky archů či bloků(ale na ně jsi naštěstí nepřihodil, jen někdo jiný kdo dle nicku mi konkuruje pravidelně). Zrovna dnes mi volal kamarád, že je už mám u něj, jen mi pokazil radost tím, že to přišlo i se clem...(no zítra si je snad vyzvednu).
Zaregistrován
23. 2. 2009
No clo asi ne, spíše poplatek pošty za řízení + naše DPH.
Zaregistrován
6. 11. 2008
jasně, myslel jsem to DPH a napsal clo...
Zaregistrován
7. 6. 2010
to uz fakt nevedia ako maju zarabat peniaze
http://www.infofila.cz/dziak-jan-autor-157
moje články
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.