Zaregistrován
6. 3. 2021
Měl jsem několik návrhů na prodej mimo aukci, což tedy stejně nemám v plánu, ale netroufnu si bankovku ocenit...spíše ze zvědavosti mě zajímaly další názory...
Zaregistrován
27. 9. 2015
....další nabídky mimo Aukro?Na Aukru je asi málo ,zkoušíš to jinak?Moc dobře víš ,kolik můžeš dostat a A nedosahuje toho co bys chtěl...proto to lobování tady...😉 😎 😋
Zaregistrován
6. 3. 2021
Můžete věřit nebo ne, ale opravdu už chci aukci nechat doběhnout do konce. Několik zájemců mi přes Aukro nabízelo ať navrhnu cenu na prodej mimo aukci, ale skutečně nemám představu...
Odsud z fóra opravdu nechci žádnou nabídku ani propagaci aukce...jen mě zajímalo ocenění...
Pokud bych věděl jak, takpůvodní příspěvek smažu...
Zaregistrován
14. 9. 2008
Tohle je svym zpusobem cena zaliby - nekoho odradi takto spatny stav, nekomu naopak nevadi, takze cena bude odpovidat tomu, kolik zajemcu se sejde ... kdyby se me nekdo zeptal, jak je toto cenne, tak mu poradim, at to da od koruny do aukce a uvidi se ... a to se presne deje.
Zaregistrován
1. 8. 2010
Cena bude vysoká, vzhľadom na dnešné možnosti reparovania a následného predaja o dve triedy krajšej bankovky.
blasko.juraj.ml@gmail.com
Zaregistrován
23. 11. 2016
Urcite to koupi papirova padelatelska dilna. Doporucuji zapsat si cislo bankovky a v blizke dobe se podivat na nabidku 500 kc 1919 (uz) ve kvalite blizko UNC...
Zaregistrován
14. 9. 2008
no, nez padelatelskou dilnou bych to nazval dilnou restauratorskou ... jiste bude mozne ji nechat opravit - je otazka, jak pak bude nasledny prodej prezentovan, tedy, zda tam bude uvedeno, ze je reparovana.
Zaregistrován
10. 3. 2009
Aukcia nám skončila. Vyhral nulový účet za 214.100 Kč / 8.170€. Takže si myslím, že sa to torzo bankovky nakoniec nepredalo. Kto by to nakoniec chcel za tie prachy...
Processed coin catalogs 4.152 Auctions / 35.000 Lots
Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :)
Sent from my ZX Spectrum
Zaregistrován
1. 8. 2010
Skôr sa to predalo, len nechcú, aby si vedel kto to kúpil 😆
blasko.juraj.ml@gmail.com
Zaregistrován
6. 3. 2021
Zatím se opravdu neprodalo, výherce se mi sice ozval a chtěl se domluvit na předání, ale od té doby nereaguje...
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.