Moderátoři: smith
Zaregistrován
15. 7. 2007
a koukate na to chlapi vubec s tema brejlema😃😃😃 ???
jinak je pravda, ze nekteri to nevidi vubec, nekterym to zas nedela uplne dobre (i kdyz to je spis pri delsim zirani). dulezite je mit i spravny odstin bryli
ja to vidim normalne, resp. presneji receno konkretne tyto fotky jsou udelane tak, ze se treti rozmer zvyrazni, coz podle mne neni obcas na skodu.
kazdopadne komu to nechutna, muze si vychutnat normalni fotky v chlubirne, presne jak pise kacuro
Zaregistrován
17. 8. 2010
No ja mam brejle pri praci na pocitaci normalne a vidim tady
jen nejaky cervenozeleny fleky😁 ....
Zaregistrován
12. 1. 2010
Ja se na to divam papirovymi brylemi z Reflexu (pro stouraly, nejsou to normalni bryle, ale na jedno oko je cerveny a na druhe modry filtr) a parada - snad jen u tech brakteatu uz je to prostorove zvyrazneni moc velke, trochu bych ubral.
Zaregistrován
7. 10. 2006
aha, tak s brýlema na to nekoukám😃 mám zrak jako rys, brýle zatím na čtení nepotřebuji😉
Zaregistrován
15. 7. 2007
ok, mel jsem to zrovna vytazene kvuli necemu jinemu, tak jsem ubral - i pro ukazku, aby bylo videt, ze to jde🙂
Obrázky:
Zaregistrován
1. 8. 2010
tak dnes som na mince prví krát pozrel cez 3d okuliare a tie brakteáty vyzerajú fakt dobre.
blasko.juraj.ml@gmail.com
Zaregistrován
15. 7. 2007
Zaregistrován
6. 11. 2010
Tak ja zas po dlouhy dobe oprasil bryle a je to fakt pekny, ale lepsi efekt s temi brylemi ma treba ten posledni brakteat, ten je skutecne 3D dokonaly😉
Zaregistrován
15. 7. 2007
ono je to do jiste miry i subjektivni, nekomu se libi zvyrazneni, jinemu uz to trha oci. obecne nejprirozeneji pusobi pro dany predmet uhel, ktery je dan vzdalenosti oci. zde je to ve velkem, pusobi to na celem monitoru take jinak, nez obrazek mensi: http://www.uschovna.cz/zasilka/LFI2LRWXT6SBNHUF-9H6/5BLTIKZDPD
no a jinak samozrejme u te posledni mince je videt, ze si budu muset trosku odprasit scanner (ty bile tecky)
Zaregistrován
6. 11. 2010
Jo, lepsi. Ted jsem si vsim i toho 3d smajliku😃
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.