Já bych mu to vrátil. Ale pospěš si, už máš jen 6 dnů. Jak píše Evropa, stejně by si z toho neměl radost... Já už mu poslal taky jednu položku zpět - kompletní tetebeche OR + holubice,deklarováno **, na fotce to tak i vypadalo a světe div se - ve skutečnosti jedna se stopou, 2 s lomy a nejdražší zelená široká s vadou lepu. Tak jsem zvědav, jak se k tomu postaví, v pravidlech mají , že nelze reklamovat sbírky či sady, které mají víc než 10 kusů... tetebechek je 12... hlavně že mi Výtisk zdůrazňoval, že si zakládají na bezvadné kvalitě vykupovaného materiálu...
Rozdíl mezi deklarovanou a skutečnou kvalitou sběratelského materiálu je v dnešní době všeobecným problémem. Na jedné straně kvalitního materiálu ubývá a dodavatelé si určují neadekvátní privilegia, na druhé straně si spousta sběratelů zvykla na doplňování sbírek pouze formou internetových aukcí, navíc se to týká v podstatné míře i začínajících sběratelů, kterým chybí základní znalosti a základní návyky. Pak je velmi pravděpodobné, že velká část nekvalitně ohodnoceného zboží aukcionářům projde. Proč by se tedy snažili.
Koupím hezky zachovalé mince Františka II. Nabídky prosím zasílejte na email MERKUR1@o2active.cz
Tak co přátelé, něco nového do Vašich sbírek? já dnes jen přes on-line bidding, obecně tradiční zájem o Hradčany, někdy dost překvapivé sumy, řada hezkých položek. Jinak během PČ 1919 jsem si říkal "čistá psychiatria", nějaký Krejčíř II. evidentně doplňoval sbírku, viz úzká flugposta * za 890.000!
Jaa-chym napsal/a:
Tak co přátelé, něco nového do Vašich sbírek? . Jinak během PČ 1919 jsem si říkal "čistá psychiatria", nějaký Krejčíř II. evidentně doplňoval sbírku, viz úzká flugposta * za 890.000!
Mna to naopak teši že fuka novy vietor a ceny nestagnuju a pri tejto emisii a jej velkych raritách to tak ešte chvilu bude.Objavili sa dvaja nový silný zberatelia a doplnuju zbierky,čo tlači ceny hore.Bude to vidiet aj v Źdari na novych exponatoch.Mimochodom myslim že pan Pour s tym nema najmenši problem.
mamabc1234@gmail.com
Pavlinko ceny proste určuje trh podla mnohych kriterii.Na trhu su momentalne novy zberatelia ktory nakupuju rarity,ked ich nakupia zasa bude možno prepad cien.Ak budeš na buduci tyžden na vystave tak tam budu tušim hned dva zaujimave exponaty Československa ktore stoji za to pozriet,napr.ten od Lazara.
mamabc1234@gmail.com
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.