no že jste kapacita jsem věděl, ale tohle už možná trošku přeháníte. Na 33 čísel?!?
Čekat a doufat v jakékoli informace z ČNB, k tomu jsem skeptický, z ní nevylezlo nikdy nic kloudného.
Pro sběratele neocenitelná a dnes už "empiricky" nezjistitelná informace, kterou nabízíte. Není ji škoda pustit za chlast?🙂
chybotisky napsal/a:
no že jste kapacita jsem věděl, ale tohle už možná trošku přeháníte. Na 33 čísel?!?
Čekat a doufat v jakékoli informace z ČNB, k tomu jsem skeptický, z ní nevylezlo nikdy nic kloudného.
Pro sběratele neocenitelná a dnes už "empiricky" nezjistitelná informace, kterou nabízíte. Není ji škoda pustit za chlast?🙂
No beztak Vám to všem povím, samozřejmě..., proto tolika smajlíků... Opravdu ale, za chlast je to škoda! Dá někdo něco lepšího? 😋 (je to informace desetiletí...😉 )
cena za "žlutý papír" stoupá podle výsledků Klimovy poslední aukce do nebes a myslím, že jsme se jí tu málo věnovali.
Jen co jsem letmo prohlédl, tak rozpětí čísel jsem našel z několika posledních aukcí od nejnižšího 187xxx do nejvyššího 511xxx, vždy první deska. Jen si nejsem jistý, jestli všechny bankovky v tomto rozpětí jsou žluté nebo se najdou opět výjimky, Zaire jsou žluté všechny, pokud se nemýlím.
Na to, źe "žlutá" vypadá být víceméně polovina bankovek první desky mi přijde tato varianta zbytečně drahá.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.