Zaregistrován
1. 1. 2009
no že jste kapacita jsem věděl, ale tohle už možná trošku přeháníte. Na 33 čísel?!?
Čekat a doufat v jakékoli informace z ČNB, k tomu jsem skeptický, z ní nevylezlo nikdy nic kloudného.
Pro sběratele neocenitelná a dnes už "empiricky" nezjistitelná informace, kterou nabízíte. Není ji škoda pustit za chlast?🙂
Zaregistrován
27. 5. 2011
chybotisky napsal/a:
no že jste kapacita jsem věděl, ale tohle už možná trošku přeháníte. Na 33 čísel?!?
Čekat a doufat v jakékoli informace z ČNB, k tomu jsem skeptický, z ní nevylezlo nikdy nic kloudného.
Pro sběratele neocenitelná a dnes už "empiricky" nezjistitelná informace, kterou nabízíte. Není ji škoda pustit za chlast?🙂
No beztak Vám to všem povím, samozřejmě..., proto tolika smajlíků... Opravdu ale, za chlast je to škoda! Dá někdo něco lepšího? 😋 (je to informace desetiletí...😉 )
Zaregistrován
10. 12. 2014
to pepechamik: díky - ta horní Kč pomohla...
ale bezkonkurenční blacknotes: :-) no já jsem ze severu a téměř abstinent ;-), ale nějakou lahvinku slivky bych do placu dal :-))) není nad živelnou - pardon živou diskuzi...
Ale možná že by Vás např.p.Bajer rád uvedl jako zdroj. ;-)
Zaregistrován
27. 5. 2011
Sorry, ale p. Bajer zatím nikdy neposlal ani blbou Pedro žvejkačku..., natož nějaký Poděkování za ta data, která do jeho knih dostal..., ne že bych o tu žvejku nějak výrazně dvakrát stál... 🙂
Zaregistrován
1. 1. 2009
nikdo nic, jako by každý čekal, až Vaši informaci naservírujete na zlatém podnose.
Přemýšlím co nabídnout takhle na dálku. Vím, že už je trošku po hodině dvanácté, ale pořád jsme v lednu. Možná budu staromódní, ale co byste řekl na kalendář nahotinek?🙂😉
Zaregistrován
1. 1. 2009
cena za "žlutý papír" stoupá podle výsledků Klimovy poslední aukce do nebes a myslím, že jsme se jí tu málo věnovali.
Jen co jsem letmo prohlédl, tak rozpětí čísel jsem našel z několika posledních aukcí od nejnižšího 187xxx do nejvyššího 511xxx, vždy první deska. Jen si nejsem jistý, jestli všechny bankovky v tomto rozpětí jsou žluté nebo se najdou opět výjimky, Zaire jsou žluté všechny, pokud se nemýlím.
Na to, źe "žlutá" vypadá být víceméně polovina bankovek první desky mi přijde tato varianta zbytečně drahá.
Zaregistrován
18. 4. 2015
Dobrý den,
dostala se mi náhodou do ruky bankovka 200Kč série A 71 žlutý papír, oběhový stav, proužek Kčs. Chtěl bych jí ohodnotit. Foto zašlu ma e-mail, tady mi to nejde načíst.
Děkuji za vaše případné info.
email:marospolach@seznam.cz
Zaregistrován
18. 4. 2015
Menší chyba, ochr.proužek Kč ne jak jsem psal Kčs a celé s.číslo A71 632297
Zaregistrován
8. 5. 2015
Dalsi prispevok do tabulky, moja Zaire je A01 261 549 v stave XF, kupil som ju u Klima v 1998.
Zaregistrován
1. 1. 2009
díky za příspěvek Apatahunga.
Prozradil byste i cenu?🙂
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.