Zaujímavý príspevok a ešte zaujímavejší výraz, ktorý tam zaznel ak som dobre počul ,,nemince". Ak to polícia odložila a nie je to falšovanie a ani podvod tak čo to vlastne je? Tým pádom sa čudujem dopravnému podniku v Zlíne, že sa neobrátil na nejakú numizmatickú pobočku. Oni by vedeli čo s tým. Ja by som kľudne za takú znehodnotenú mincu dal aj 3 eurá. Pre numizmatika určite vďačný suvenír a pre poškodenú spoločnosť ešte zisk namiesto straty. No na druhej strane je to divné, že sa nejedná ani o podvod keď niekto vedome hodí do automatu úradne znehodnotenú mincu a za ňu dostane adekvátnu protihodnotu. Teda aký je to právny stav? Rovnica o 2 neznámych...ak ,,minca=neminca + podvod=nepodvod aký zisk bude mať dopravný podnik"? 😆 😆 😁 😁 😁 😁

Ešte malý dodatok. Ak tie mince prevzala mincovňa Jablonec na zničenie a ona ich za ďalší zisk predá súkromnému podnikateľovi, tak v prvom rade by mala znášať následky a sankcie. O postupe policajných orgánov radšej pomlčím. Tieto štátne inštitúcie, ktoré by dôsledne mali dbať na zákonnosť a dodržiavanie predpisov ich bohorovne porušujú ako prvé.

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.