Zaregistrován
1. 7. 2008
CH (již tedy předpoklad, že existuje, když je doloženo od Haase CHa)
CHa - doloženo Haase
Chb - doloženo TB NBČS
Chc - dtto
Chd - dtto
CHe - dtto
CHf - dtto
Chg - dtto
Chh (?) - poslední doložená série Hh, předpoklad, že k tisku Chh/CHh nedošlo
Zaregistrován
6. 4. 2009
Skvělé, tak jste potvrdil můj ničím nedoložený předpoklad:-))
Teď ještě zbývá zjistit přesný přechod v sériích mezi Hasse a TB NBČS...
Zaregistrován
1. 7. 2008
Ano, jsem sám rád, že se to objevilo. Ale jak jsem uváděl, víc skeptický jsem u série "W" (to už by byla moc velká náhoda, aby ji nikdo nevlastnil ani od TB NBČS ani od Haase) a u 50 kč/29 zas série Q-, Ch- a J-
A na přechod mezi Haase a TB NBČS taky přijdem, už teď je to dost zúžené (Db - Gb - to už jsou jen 4 série ;-) )
Zaregistrován
24. 2. 2009
To je paráda, vidím, že zachvíli to bude komplet, kdo by to byl ze začátklu čekal. Je vidět, že si už sběratelé hodně všímají.
Zaregistrován
1. 7. 2008
Dostal jsem od jednoho sběratele konečně i tolik hledané písmeno "P", takže jsem ho zařadil do tabulky. Tabulka aktualizována na první stránce tohoto tématu:
Zaregistrován
24. 2. 2009
Blahopřeji, myslím, že už je to komplet. Na začátku to vypadalo tak nenápadně a najednou jste skoro v cíli, skvělá práce, jen tak dál.
Zaregistrován
8. 4. 2010
Tak jak to hodnotím podle těch písmen, tak asi Eb už tiskla NBČS. Mám pravdu?
Obrázky:
Zaregistrován
14. 9. 2008
Ano !!! Takze zlom se opet posouva🙂
Zaregistrován
1. 7. 2008
Noo, tak to je dobrá zpráva🙂 díky za scan! takže už jen zbývá zjistit, co jednu jedinou sérii - tj. Db a máme jasno!
Zaregistrován
6. 4. 2009
Tak to je skvělé! Jen mě teď napadá, jestli není třeba možné, že danou přechodovou sérii tiskly obě tiskárny? Nebo to není reálné a pravidlo je vždy takové, že následující tiskárna začíná další sérií a předchozí už nedotiskne?
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.