Moderátoři: smith, Altmann

Profilový obrázek
turtleoverhead

Uživatel

Zaregistrován:
16. 2. 2008

#11 29. 5. 2015, 23:41
Jsem si tom fóru přečetl ty podmínyk a tohle mne zaujalo/zarazilo: Například při prvním zranění, mohl voják přijít o zrak, nebo mu byla amputována ruka, noha, v tomto případě mu byl udělen odznak stříbrný. Ve vážném případě, kdy voják byl tak těžce raněn, že byl propuštěn ze svazku armády mu byl na znak invalidity udělen přímo odznak zlatý. ...

To mi připomnělo:
“Když tímto granátem udeříte o zem, v okruhu 30 km nezůstane živá noha.
Každý voják vyfasuje dva.”😃

Profilový obrázek
Altmann

Moderátor

Zaregistrován:
6. 1. 2013

#12 30. 5. 2015, 07:46

Pánové jen do mně, sranda musí být, bojovat za vlast, také mi to vojáci říkali co to znamená. Je to Vaše rodina, Váš pes a Vaše tchyně. S velkým odstupem si někdy říkám, jak jsem to mohl vydržet, to je pravda.😋

Ladislavaliev@atlas.cz

Profilový obrázek
antoniovci

Uživatel

Zaregistrován:
20. 1. 2015

#13 30. 5. 2015, 14:38

Děkuji za info, mimochodem pěkně jsem se i pobavil, s vámi je sranda :-D Ale jo... to musí být, ten život by jinak byl o ničem, díky moc, jsou tu bezva lidi a témata :-D

Profilový obrázek
Pavel_III

Moderátor

Zaregistrován:
12. 6. 2012

#14 30. 5. 2015, 16:29
Pánové jen do mně, sranda musí být, bojovat za vlast, také mi to vojáci říkali co to znamená. Je to Vaše rodina, Váš pes a Vaše tchyně. S velkým odstupem si někdy říkám, jak jsem to mohl vydržet, to je pravda.😋

No jo. Tchyni jsem nikdy žádnou neměl (a nevypadá to moc nadějně😞 ) a moja rodina, včetně psa, koček a dalšího příslušenství byla od místa, kde jsem se pohyboval v uniformě, dost vzdálena. Ještě bych pochopil, že bych bojoval za Moravu, ale tu nám soudruzi (rudí i modří) zakázali, Československo ti modří rozbili a nějaký Česko, to dodnes nevím co to je za nadávka!! 😈 (A ne, nerozebírejte to.)

P.S.: Byl jsem u automobilového praporu a za celou dobu jsem seděl akorát v gruziku. Rušili jsme to tam, ale měli jsme i plán obrany kasáren, ovšem museli bychom házet židlema, přpadně jiným nábytkem. A pokud by to nepřítele nezastrašilo, nezbylo by nám než kapitulovat, neb jsme ani neměli čím vystřelit ten pověstný poslední náboj! Jedině, že bychom se v takovém případě navzájem utloukli čepicema.😁

Profilový obrázek
Altmann

Moderátor

Zaregistrován:
6. 1. 2013

#15 30. 5. 2015, 16:36

Jojo, tak jste si pěkně odpověděl na otázku, pro vojáci i vojáci v záloze trpí tu slabomyslnou partu co si říká politici a vláda.😁

Ladislavaliev@atlas.cz

Profilový obrázek
Mint

Uživatel

Zaregistrován:
3. 9. 2013

#16 1. 6. 2015, 16:42

Jinak hodnost ppor. už cca 3 roky neexistuje.....

Profilový obrázek
Altmann

Moderátor

Zaregistrován:
6. 1. 2013

#17 1. 6. 2015, 17:49

.nevadí, ale byl na vojně. Každý kdo tam byl a dnes nadává na vojnu je mi milý neb se neposral a na tu vojnu šel.😈 😈

Ladislavaliev@atlas.cz

Profilový obrázek
Pavel_III

Moderátor

Zaregistrován:
12. 6. 2012

#18 1. 6. 2015, 21:34
Jinak hodnost ppor. už cca 3 roky neexistuje.....

O tom mne velitelství neinformovalo a ani mne nedegradovali a dokonce ani neposlali druhou hvězdičku!!😁

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.