Moderátoři: Šenfi, acme2000, smith

churita

Uživatel

Zaregistrován:
25. 11. 2018

Vytvořeno:
9. 2. 2023, 14:22

Dobrý den, děkuji Vám za odpověď.
churita

zilvar8

Uživatel

Zaregistrován:
14. 9. 2019

Vytvořeno:
9. 2. 2023, 15:09

Včera jsem také vystál frontu v Praze. Prodávat nebudu ale chtěl bych jednu vyměnit. Sérii R za sérii M. Pokud má někdo zájem pouze v Praze osobní převzetí. Kontakt: zilvar8@email.cz

Obrázky:

Obrázek vložený uživatelem

Obrázek vložený uživatelem

Sipkar

Uživatel

Zaregistrován:
6. 5. 2010

Vytvořeno:
9. 2. 2023, 15:54

Mám tu pár bankovek vyšších sérií R, které bych rád vyměnil za jiné série R nebo M, když tak napište na sipkar75@seznam.cz

MirasS37

Uživatel

Zaregistrován:
22. 3. 2019

Vytvořeno:
9. 2. 2023, 16:53

Myslim ze diky vetsi vzacnosti serie M se bude serie R menit spatne za serii M

trava

Uživatel

Zaregistrován:
24. 2. 2009

Vytvořeno:
9. 2. 2023, 16:56

teoreticky výměna v kurzu 1:4.

Sipkar

Uživatel

Zaregistrován:
6. 5. 2010

Vytvořeno:
9. 2. 2023, 18:53

Tak já tu sérii M napsal jen teoreticky, jinak by mi stačily jiný Rka, jen abych neměl stejný.

hatmatilka

Uživatel

Zaregistrován:
8. 11. 2018

Vytvořeno:
9. 2. 2023, 19:13

Mě to připomíná, jak se před pár roky v panice kupovalo máslo. Je to pořád stejné, lidi jsou nepoučitelní.

Drive se stala fronta na maslo....ok
Ve stredu ve 2:15 jsem s kamaradem prijel pred CNB v Plzni do fronty jako treti a ctvrty v poradi. Prevelkl jsem se, rozlozil stul, prinesl zidlicky, natahl ubrus, dosel pro chlebicky, chipsy, orisky, otevrel suchou Palavu, nalil do sklenicek, doprostred stolu polozil umelou kvetinu, k dispozici byl popcorn, tycinky, cola, kava. Nechybel popelnicek a ve vysledku i dobra zabava a ze bylo par stupnu pod nulou? Nevadi, v aute jsem mel i prenosny prodejni stanek o ctyrech metrech ctverecnich, ale nefoukalo, tak nebyl treba.

Uz vidite, v cem je ten rozdil?

numismat

Moderátor

Zaregistrován:
25. 7. 2006

Vytvořeno:
9. 2. 2023, 19:30

Drive se stala fronta na maslo....ok Ve stredu ve 2:15 jsem s kamaradem prijel pred CNB v Plzni do fronty jako treti a ctvrty v poradi. Prevelkl jsem se, rozlozil stul, prinesl zidlicky, natahl ubrus, dosel pro chlebicky, chipsy, orisky, otevrel suchou Palavu, nalil do sklenicek, doprostred stolu polozil umelou kvetinu, k dispozici byl popcorn, tycinky, cola, kava. Nechybel popelnicek a ve vysledku i dobra zabava a ze bylo par stupnu pod nulou? Nevadi, v aute jsem mel i prenosny prodejni stanek o ctyrech metrech ctverecnich, ale nefoukalo, tak nebyl treba. Uz vidite, v cem je ten rozdil?

V 80. letech jsem absolvoval pres noc frontu na automatickou pracku.
Ale proc cekat hodiny na bankovky, kdyz druhy den byla fronta 30 minut?
Nocni piknik chapu, ale ten si muzete udelat i bez cekani na bankovky.

numismat@seznam.cz

hatmatilka

Uživatel

Zaregistrován:
8. 11. 2018

Vytvořeno:
9. 2. 2023, 19:53

V 80. letech jsem absolvoval pres noc frontu na automatickou pracku. Ale proc cekat hodiny na bankovky, kdyz druhy den byla fronta 30 minut? Nocni piknik chapu, ale ten si muzete udelat i bez cekani na bankovky.

Dokazete garantovat, ze druhy den to bude na tricet minut? A jaka prilezitost na takovy nocni piknik? Me jina nenapada:)

EOS

Uživatel

Zaregistrován:
14. 2. 2022

Vytvořeno:
9. 2. 2023, 20:16

Ví někdo kolik bylo vydáno jakých sérií? Včera v Praze asi výlučně R, zaregistroval jsem, že v Brně asi část byla M, jinde nevím. Dnes odpoledne v Praze se objevila v ČNB taky M... ale asi jich moc nebylo, nevím. Mám R48 a M20

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.