Moderátoři: Šenfi, acme2000, smith

Profilový obrázek
mischel13

Uživatel

Zaregistrován:
2. 11. 2008

#31 30. 11. 2018, 23:41
Je velice zajimave,jak jste se po telefonu chlubil,ze si davate opravovat bony v Madarsku!!To uz velkej frajer nejste,ze???

Víte co je nejhorší, když se člověk baví po telefonu s člověkem, který nemá ani páru o bankovkách(tuzexových bonech)! Tuto možnost mi zde bude mnoho sběratelů závidět, že jsem si nechal opravit vzácné bony a oprava se povedla neskutečně výborně, že to "odborník" jako vy, vůbec nepozná, proto to neuvede do popisu aukce, že je bankovka reparovaná!
Když má sběratel velmi vzácnou bankovku (tuzexový poukaz) např. bez rohu, tak si ji nechá tzv. reparovat (opravit). Při případném prodeji, na to upozorní v popisu aukce a nemlčí, jako vy a výherce potom nespláče nad výdělkem.
Vám doporučuji studovat a studovat katalogy a potom teprve prodávat, protože si od vás nikdo nic v budoucnu nekoupí!

vše okolo Darexu, Tuzexu a jejich poukázek

Profilový obrázek
karlik21

Uživatel

Zaregistrován:
21. 11. 2018

#32 1. 12. 2018, 00:05

=mischel13]

Víte co je nejhorší, když se člověk baví po telefonu s člověkem, který nemá ani páru o bankovkách(tuzexových bonech)! Tuto možnost mi zde bude mnoho sběratelů závidět, že jsem si nechal opravit vzácné bony a oprava se povedla neskutečně výborně, že to "odborník" jako vy, vůbec nepozná, proto to neuvede do popisu aukce, že je bankovka reparovaná!
Když má sběratel velmi vzácnou bankovku (tuzexový poukaz) např. bez rohu, tak si ji nechá tzv. reparovat (opravit). Při případném prodeji, na to upozorní v popisu aukce a nemlčí, jako vy a výherce potom nespláče nad výdělkem.
Vám doporučuji studovat a studovat katalogy a potom teprve prodávat, protože si od vás nikdo nic v budoucnu nekoupí!
Tak v tom problem nemam!!

Profilový obrázek
karlik21

Uživatel

Zaregistrován:
21. 11. 2018

#33 1. 12. 2018, 00:09

Vy opravdu nemate co delat,to Vam zavidim!!

Profilový obrázek
karlik21

Uživatel

Zaregistrován:
21. 11. 2018

#34 1. 12. 2018, 00:19

No a jinak,hezky bonzujete na Aukru!!

Profilový obrázek
mischel13

Uživatel

Zaregistrován:
2. 11. 2008

#35 1. 12. 2018, 00:37

Na sálových aukcích to chodí takto, viz popis bankovky:
500 Koruna 1919, série 007, velmi čistě opravené přetržení, jinak svěží a pěkná, BHK.13, Aurea.13, velmi vzácná RRR!
Když má někdo možnost si ji nechat opravit, tak to udělá, protože bankovku na dvě poloviny asi nikdo nekoupí, že? Takže opravou se dostala bankovka, ze stavu 5 na ten, který je uveden v aukci (2 - 3)!
Takže toto byla poslední rada ode mne, abych se nechal urážet, že bonzuji na Aukru, tak to zvažte písmenka, to už je trestné! Nejdříve si zjistěte kdo to byl a potom tady vypouštějte tyto nesmysly! Jak se říká, pro dobrotu na žebrotu!!! Že vůbec s váma ztrácím čas!!!

vše okolo Darexu, Tuzexu a jejich poukázek

Profilový obrázek
karlik21

Uživatel

Zaregistrován:
21. 11. 2018

#36 1. 12. 2018, 07:20

Co tady melete za sracky,ze je to trestene!!Jenom se smeju!!!!!!

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.