Moderátoři: Šenfi, acme2000, smith

Profilový obrázek
maur

Uživatel

Zaregistrován:
28. 11. 2018

#21 30. 11. 2018, 17:02

Dobrý den,

děkuji všem zúčastněným za informace, rady a hlavně za radu bankovku vrátit. Přiznám se, že jsem prvně chtěl řešit s prodávajícím asi nějakou kompenzací. Čím více jsem nad tím přemýšlel, tak bych se asi nedokázal smířit s tím, že mám ve sbírce bankovku v takovém stavu - a to třeba i za polovinu vydražené ceny - proto jsem odstoupil od kupní smlouvy viz. email níže.

Dobrý večer,

po důkladné prohlídce od Vás zakoupené bankovky jsem zjistil, že tato neodpovídá popisu v aukci. Zjistil jsem, že bankovka nemá správné rozměry a že s ní bylo manipulováno.

Tímto bych chtěl odstoupit od kupní smlouvy. Prosím o info, zda se dohodneme, či se mám případně obrátit na provozovatele aukčního serveru do programu ochrany kupujících.

Věřím, že toto nebylo úmyslné, ale že se jedná o pouhé nedopatření nebo případnou neznalost. Ale vydražená bankovka měla být ve stavu O. Bohužel se jedná o velmi vážně upravovanou bankovku, kdy skutečný stav je podstatně horší a neodpovídá popsanému stavu na aukčním serveru.

Omlouvám se vzniklé komplikace a děkuji.

Prosím o Vaše stanovisko.

Výsledek je nabídnutí "slevy" 5tis.

Nyní již mám jasno a ještě jednou děkuji.

P.S. sháním 100 1920 - ve stavu. Kdyby nějaká byla tak děkuji. Prosím délka 170mm 🙂 🙂 🙂

Profilový obrázek
mischel13

Uživatel

Zaregistrován:
2. 11. 2008

#22 30. 11. 2018, 18:38
Dobrý den, děkuji všem zúčastněným za informace, rady a hlavně za radu bankovku vrátit. Přiznám se, že jsem prvně chtěl řešit s prodávajícím asi nějakou kompenzací. Čím více jsem nad tím přemýšlel, tak bych se asi nedokázal smířit s tím, že mám ve sbírce bankovku v takovém stavu - a to třeba i za polovinu vydražené ceny - proto jsem odstoupil od kupní smlouvy viz. email níže. ...

Slevu jste jistě s díky odmítnul?

vše okolo Darexu, Tuzexu a jejich poukázek

Profilový obrázek
maur

Uživatel

Zaregistrován:
28. 11. 2018

#23 30. 11. 2018, 18:53

Samozřejmě 😉

Profilový obrázek
majkl

Uživatel

Zaregistrován:
27. 2. 2010

#24 30. 11. 2018, 21:59

Je zajímavé, že když prodejce reklamuje "vadu", která je uvedená v popisu aukce, automaticky předpokládá, že bankovku vrátí. A když se má vracet jemu, nabízí "slevu". Teda, "zajímavé"...😆

Profilový obrázek
maur

Uživatel

Zaregistrován:
28. 11. 2018

#25 30. 11. 2018, 22:36

Po dnešní telefonické komunikaci tuším že to ještě nebude s prodejcem tak jednoduché.
Každopádně jestli mám mezery ve vyhodnocení stavu bankovek, tak určitě ne ve vymáhání svych práv. Prvně jste to považoval za mou chybu, kdy jsem stav správně nevyhodnotil. Kdyby bylo napsano stav viz. foto misto stav 0 tak jsem asi de..il.
Nyni již jsem si jist ze jsem byl podveden. Udělám vše vcetne použití všech potřebných kroků i za cenu dalsiho vydani, tak aby cela záležitost byla narovnana a případně aby se od stejneho prodejce dale tyto situace neopakovaly.

V případě dalsich kroku vlozim info. Třeba si z toho nekdo vezme ponaučení, nebo to nekomu pomůže.

M.

Profilový obrázek
mischel13

Uživatel

Zaregistrován:
2. 11. 2008

#26 30. 11. 2018, 22:40

Už jsme tady tomuto prodejci umyli záda, ale bohužel to bylo k ničemu!😕
https://www.sberatel.com/diskuse/sberatel/zajimavosti-na-aukcnich-serverech-priklepni-cz-aukro-odklepnuto-apod-2686x830
Od příspěvku č.20733 a dále

vše okolo Darexu, Tuzexu a jejich poukázek

Profilový obrázek
karlik21

Uživatel

Zaregistrován:
21. 11. 2018

#27 30. 11. 2018, 22:58
Je zajímavé, že když prodejce reklamuje "vadu", která je uvedená v popisu aukce, automaticky předpokládá, že bankovku vrátí. A když se má vracet jemu, nabízí "slevu". Teda, "zajímavé"...😆

Co ty se do toho seres!!Klasicky buzerant,ktery nema co delat a hraje tady hytrolina!!!

Profilový obrázek
karlik21

Uživatel

Zaregistrován:
21. 11. 2018

#28 30. 11. 2018, 23:01

=mischel13]
Už jsme tady tomuto prodejci umyli záda, ale bohužel to bylo k ničemu!😕
https://www.sberatel.com/diskuse/sberatel/zajimavosti-na-aukcnich-serverech-priklepni-cz-aukro-odklepnuto-apod-2686x830
Od příspěvku č.20733 a dále
[/quot
A tady klasicy duchodce,ktery se sere do vseho!!

Profilový obrázek
karlik21

Uživatel

Zaregistrován:
21. 11. 2018

#29 30. 11. 2018, 23:04

=maur]
Po dnešní telefonické komunikaci tuším že to ještě nebude s prodejcem tak jednoduché.
Každopádně jestli mám mezery ve vyhodnocení stavu bankovek, tak určitě ne ve vymáhání svych práv. Prvně jste to považoval za mou chybu, kdy jsem stav správně nevyhodnotil. Kdyby bylo napsano stav viz. foto misto stav 0 tak jsem asi de..il.
Nyni již jsem si jist ze jsem byl podveden. Udělám vše vcetne použití všech potřebných kroků i za cenu dalsiho vydani, tak aby cela záležitost byla narovnana a případně aby se od stejneho prodejce dale tyto situace neopakovaly.

V případě dalsich kroku vlozim info. Třeba si z toho nekdo vezme ponaučení, nebo to nekomu pomůže.
A my jsme si vyjasnili,ze se v pondeli potkame a vyresime to.Tak kurva nechapu,proc to tady rozvadite!!!

Profilový obrázek
karlik21

Uživatel

Zaregistrován:
21. 11. 2018

#30 30. 11. 2018, 23:27
Nadherna a malo vidana bankovka ve stavu 0!!!! toto je text z Vaší vyhrané aukce a už jsem to tady probíral s prodejcem, že jestli je přeložená, tak je to stav nejlépe 1! O dosažené ceně se nebudeme bavit, to je provar, jako hrom!

Je velice zajimave,jak jste se po telefonu chlubil,ze si davate opravovat bony v Madarsku!!To uz velkej frajer nejste,ze???

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.