zatim jsem nekontroloval rozsahy perforaci, ale zbezne mi prisly ty vzory OK.
8x SPECIMEN bych spise oznacil jako zkousku perforacniho strojku, alespon stejne to mel v aukci i KLIM (ted nevim jestli to byla ta predposledni)
A k cenam? Rekneme, ze volacky jsou vyssi, ale na druhou stranu na Aukru byly u podobnych polozek v poslednich mesicich i sem tam vyssi ceny, takze bych to s prodejem nevidel tak cerne. Podle me vetsina vzoru bude po skonceni aukce prodanych.

I rozsahy čísel u většiny vzorů sedí, takže vše to bude OK. To je dobře, protože s pozdějšími perforacemi se setkávám čím dál více. Naštěstí to není případ této aukce, myslím, že vzory jsou v pořádku, jen by chtělo upravit popis u těch šílených 8 násobných perforací. A vidíte, stejně jsem to nevydržel a pořádně jsem si vše porovnal. Hrozné, už z toho blbnu.

není tam co limitovat...(o cenách nemluvě)
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)

dotaz evidentně směřoval do sekce mincí. 😆

nahodou nebola vcera relacia ohladne aukcie na TA3???
http://www.infofila.cz/dziak-jan-autor-157
moje články

Podle zveřejněných výsledků to u bankovek nebyl vůbec žádný boj. Až na pár kousků. Hodně neprodáno, něco za vyvolávačky. Většina sběratelů byla na PP a na Burdě. Je třeba mírně / možná i více /snížit ceny, jako na Burdě, kde byly hodně hodně nízko a nakonec vylezly moc pěkně.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.