Moderátoři: smith
Dobrý den
v návaznosti na svůj předešlý dotaz bych chtěl poprosit o radu, na jaké švýcarské či německé aukční síně bych se mohl a měl obrátit?
Jen pro pořádek uvádím, že vývozní povolení si zajistím, nechci dělat nic nelegálního. Trochu jsem pátral a nemělo by jít o nic složitého.
Už tu s tím NESPAMUJ ! 👿 👿 👿
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Jestli vadí, že jsem stejný dotaz položil jako součást odpovědi v jiném tématu, tak ať to prosím moderátor vymaže tam (link).
Pokud jsem tímto dotazem zde porušil nějaká pravidla, tak se omlouvám, ale opravdu nechápu jaká. A pokud jsem nic neporušil, tak zas nechápu nevraživost některých zdejších uživatelů vůči mně... (a prosím moderátora o smazání tohoto a předešlého citovaného příspěvku)
Kde? Já už opravdu nevím, studoval jsem to tady a stejně se vůbec neorientuji. Jakási pravidla jsou v sekci "Ocenění", ale jelikož tam by byl dotaz na aukce mimo téma sekce, připadá mi naprosto adekvátní položit jej v sekci příslušné. (asi stejně tak, jako tam netolerujete prodej?!).
Zdejší fórum je opravdu uživatelsky nepřívětivé – můj poznatek.
Taky si nejsem vědom, že bych tam dostal odpověď na aukční domy ve Švýcarsku. Mimo jednu starou francouzskou aukci tam nebylo konkrétního zhola nic, z části šlo jen o nepravdivé dohady.
Před pěti dny: https://www.sberatel.com/diskuse/sberatel/mince-od-roku-1600-do-1920-_post_-339115#post339115 , ale samozřejmě nedůvěřovat je vaše právo.
Pravidla jsou napriklad v menu nahore, zrejme prave proto, aby je nikdo neprehledl.
Zalozeni naprosto zbytecneho noveho vlakna kvuli dotazu, na ktery jste navic uz dostal odpoved, je nejen proti pravidlum, ale i dokonale iracionalni. Pak se ale nedivte nekterym reakcim.
Ad privetivost fora - je zajimave, ze nejvice si stezuji ti, kteri ho vyuzivaji jako poradenskou a ocenovaci sluzbu zdarma a sami nicim neprispeli. Omlouvam se, pokud jsem v tomhle pripade vedle, prece jen jsem tu kratsi dobu nez vy. Ale tim spis jste si mohl udelat za tu dobu nazor a prestat chodit nekam, kde je vam neprijemne, zkusit nejake zahranicni forum (v tomhle pripade dokonce rozumne reseni, ale moc nepredpokladejte, ze se tam s vami po porusovani pravidel nekdo bude bavit), pripadne si platit odborne posudky.
Jinak ja tuhle zkusenost kazdopadne nemam, kdyz jsem potreboval neco vedet, prakticky vzdy se tu nasel nekdo ochotny pomoci.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.