Moderátoři: smith
Nie. Ak dám sledovať aukciu bez možnosti prihadzovať, tak výsledkom je hláška "Přístup odepřen".
V sobotu rovnako nefungoval prístup na Dukát Brno. Na túto aukciu som mal schválenú registráciu, ale nebolo možné sa pripojiť online. Neustále ma vyhadzovalo. Až po polhodine !!! som dokázal naviazať spojenie, ktoré hneď nepadlo. Potom to už išlo, ale moja položka bola už dávno predaná...👿
Internet mi fungoval normálne. Podľa mňa chyba na strane Nume.cz
Processed coin catalogs 4.418 Auctions / 36.665 Lots
Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :)
Sent from my ZX Spectrum
Uživatel
Zaregistrován:
25. 11. 2016
Vytvořeno:
20. 11. 2018, 20:32
dukát mi jel téměř bezchybně, tak nevím co kde zlobilo😉
ferovyobchodnik@seznam.cz
vysvětlení:
software nume je nějak postavený a nejde do něj pro čistou online aukci (na rozdíl do Dukátu, kde je sál i internet) udělat zásahy
takže zobrazené příhozy "sál" představují limity došlé před aukcí = pokud je to tak jak píšeš, vyhrál ve skutečnosti Tvůj limit
Aha, pamatuji si, ze jsi mi rikal v Polsku, ze to pobezi jen pres internet, ale pak me zmatnul ten "sal". Myslel jsem, ze jste nakonec udelali i normalni aukci v sale. Ta hlaska "sal" byla nestastne zvolena, kdyby tam bylo "limit", bylo by to pochopitelnejsi. System prihozu jsem pochopil az po prispevku kolegy lub121, ale to uz mi nekolik polozek uteklo😞
Uživatel
Zaregistrován:
25. 11. 2016
Vytvořeno:
21. 11. 2018, 08:06
a tohle se dělá kde??
např. vyvolávačka je tisíc. limit 4tis. sál draží do 8tis, kde už to nikdo nechce. některé společnosti tím pádem přiklepnou za 7tis sálu (bez možností dražení netu na této částce), jiné sníží např. na 7,5tis a čekají, zda někdo vezme a přiklepnou. že by se ale dražilo opět od tisíc nebo od 4 ... to tak max. když udělá licitátor renonc.
ferovyobchodnik@seznam.cz
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.