Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, HeliFox, smith
Ahoj,
opět patrám po místech na pohledech.
Jedna pohlednice - zvonice, tužkou dopsáno Hodonín, ale nemusí to tak být.
Druhá pohlednice, domy, potok / řeka, vesnice, městečko?
Díky za jakékoliv typy.
Vláďa
Sbírám zejména pohledy obce Výčapy u Třebíče, zajímám se hlavně o hospodu ve Výčapech i o fotografie a jiný materiál.
Za svůj život jsem sbíral kde co, někdy déle větší sbírka jindy okrajově. Zajímají mě i starožitnosti. Vláďa - LadysB@seznam.cz
Bohužel neporadím, v Hodoníně to moc neznám. Ale mám dotaz, možná trochu drzý: Je skutečně potřeba kvůli každé pohlednici zakládat nové vlákno? Doma mám pohlednic, u kterých si nejsem jistý (nebo vůbec netuším), odkud jsou, desítky, možná i přes sto. Kdybych to chtěl zjišťovat podobným způsobem, tak ostatní příspěvky propadnou tak rychle z "první stránky", že si je ani nikdo nestihne přečíst.
Snad se najde někdo, kdo vám pomůže tyto pohlednice správně zařadit.
Díky za reakci....dřív jsem blbec dělal dotaz na každý pohled zvlášť, tady jsem dal alespoň dva různé. Příště tedy udělám přsípěvek se všeobecným nadpisem a můžou to využít k dotazům i ostatní. Vláďa
Sbírám zejména pohledy obce Výčapy u Třebíče, zajímám se hlavně o hospodu ve Výčapech i o fotografie a jiný materiál.
Za svůj život jsem sbíral kde co, někdy déle větší sbírka jindy okrajově. Zajímají mě i starožitnosti. Vláďa - LadysB@seznam.cz
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.