Moderátoři: smith, babygulka, regula_jan, kolo101

Robi13

Uživatel

Zaregistrován
22. 10. 2016

#81 - 12. 3. 2017, 13:36

V podstate to spravne vystihol Jaromir, a okrem toho že je to aj zábavné, tak niektoré náhodne vady mozu byt veľmi pozoruhodne a unikátne ako napr (ANK 1286)

Robi13

Obrázky:

Obrázek vložený uživatelem

Brett

Uživatel

Zaregistrován
9. 3. 2010

#82 - 12. 3. 2017, 16:08
Tak, věnování se vadám známek, i když nepodstatným (těch je přece většina) není špatným filatelistickým záměrem.

shareman napsal/a:

Robi mňa by veľmi zaujímalo, čo ťa motivovalo k tomu, pri tak obrovských možnostiach filatelie, vybrať si oblasť takýchto nepodstatných chýb.
Špecializovane na určitú emisiu by som ešte pochopil, ale takto naširoko?
Rešpektujem to, každý nech si rieši čo ho baví, ale nedá mi to spať prečo - dôvod.

Ono totiž zavedenie a ocenenie DV v katalógoch, bol skôr krok obchodníkov, ako z vadného kusu urobiť klenot.

Ja si myslím, že máte mylný dojem o osobe Robi13 ...
Pravdepodobne nesledujete detailnejšie jeho účinkovanie tu na fóre.
Jeden dosť podstatný úryvok z jedného z jeho príspevkov:

si vážim tvojej ochoty a rozumných/odskusanych metódach, každopádne a na rovinu ti poviem, že k zbierke (pomerne veľkej ČSR, HU a AT) som prišiel ako hluchý k husliam a ver mi, že z úcty k bývalému majiteľovi to nechcem ako sa hovorí "hala bala" predať a kedže som sa do toho musel ponoriť, kvoli rôznym oblekovým chytrákom/podvodníkom a to aj z rád znalcov (žiaľ bohu), tak sa spolieham sám na seba. Páči sa mi ta história, kt ide ruka v ruke so známkami a rozšírilo to moje vedomosti ale nie je to môj koníček a myslím si ze ani tomu v budúcnosti nebude inak a takto som to otvorené aj na fóre odprezentoval.

Aj niektoré ďalšie jeho vyjadrenia a postoje sú také zvláštne?
Námatkovo - príspevok #19 a ďalej ...

shareman

Uživatel

Zaregistrován
7. 7. 2010

#83 - 12. 3. 2017, 17:36

Brett aj keď Robi sám tvrdí, že to chce predať a nieje zberateľ, tak tomu moc neverím.

Ono tie známky s vadami, ktoré sem dáva, nemajú cenu ani toho času, ktorý venuje tomu, že si zistí katalóg známky, urobí sken, dá nejaké tie šípky k známke a ešte to aj sem nahrá a pridá text.

Mám taký názor, že tam chce "niečo" nájsť, a bojí sa to predať ako celok, aby tam to "niečo" náhodou nenechal.
Lenže mám pocit, že už do toho padol a je z neho filatelista😆

Povedzme si pravdu, kto je schopný venovať 20 minút života veci s hodnotou 10c ?
Len zberateľ 😉

Brett

Uživatel

Zaregistrován
9. 3. 2010

#84 - 12. 3. 2017, 18:22

shareman: neviem – nechápem – nerozumiem (myslím, čo sa týka Robiho13). Celý ten jeho prístup k filatelii ??? a vystupovanie tu na fóre je také zvláštne, netypické, neštandardné ... Ale každý sme nejaký ... Aj ja 😕 Ja ho nechcem súdiť. J to jeho vec. Len som pripomenul jeho slová z nedávnej minulosti a každý nech si spraví názor a postaví sa k tomu ako chce.

regula_jan

Moderátor

Zaregistrován
12. 10. 2010

#85 - 12. 3. 2017, 19:54

Pánové, pánové ... (a dámo). Zajímavých osobností jsem tu na fóru za těch nějakých šest let, co jsem tu registrován, zaznamenal několik. Ať to byl již např. zmíněný Dráček nebo Dento, vždy to vypadalo podobně. Jedna rada pro všechny - pokud vám přijde jakýkoliv příspěvek infantilní, triviální, zbytečný, arogantní, posměšný, zcestný či nesmyslný, tak jej prosím ignorujte, velkoryse přejděte, přehlédněte a nechte to na moderátorech. Moderátoři tu nejsou sice každou minutu, každý den a mnohdy již není ani aktuální jejich seznam. Nicméně každá zbytečná reakce nenapomáhá v konečném důsledku nikomu.

Robi13

Uživatel

Zaregistrován
22. 10. 2016

#86 - 12. 3. 2017, 21:42

Pekná náhodná vada na ANK 1103y "u"

Robi13

Obrázky:

pavlinka

Moderátor

Zaregistrován
9. 2. 2008

#87 - 12. 3. 2017, 21:58

Děkuji Honzíku....😉

kolo101

Moderátor

Zaregistrován
22. 10. 2010

#88 - 12. 3. 2017, 22:14

u mě dobrý, ja to čtu a koukam ze zájmem. Toto jsem kdysi take dělal a dost me to bavilo, jen jsem zmenil směrování a klasiku. To už to prostě tak bývá.
Možná bych ještě párou kousků našel :-)

mimochodem - nemam to teda uplne zmapovane - ale asi tak dve nebo tri DV jsou docela cenene !!!!!

Jaromir

Moderátor

Zaregistrován
10. 2. 2006

#89 - 13. 3. 2017, 14:15
Pánové, pánové ... (a dámo). Zajímavých osobností jsem tu na fóru za těch nějakých šest let, co jsem tu registrován, zaznamenal několik. Ať to byl již např. zmíněný Dráček nebo Dento, vždy to vypadalo podobně. Jedna rada pro všechny - pokud vám přijde jakýkoliv příspěvek infantilní, triviální, zbytečný, arogantní, posměšný, zcestný či nesmyslný, tak jej prosím ignorujte, velkoryse přejděte, přehlédněte a nechte to na moderátorech. Moderátoři tu nejsou sice každou minutu, každý den a mnohdy již není ani aktuální jejich seznam. Nicméně každá zbytečná reakce nenapomáhá v konečném důsledku nikomu.

Pod tento příspěvek se podepisuji.
Ostatně, stačí vzpomenout případ "Skrblík".
Jen si říkám, kde je Skrblíkovi asi konec, protože má zřejmě dost smutný osud.

Robi13

Uživatel

Zaregistrován
22. 10. 2016

#90 - 14. 3. 2017, 01:29

30h z roku 1917 (ANK 224, HZ 12 1/2): na mojej v prilozenom skene mi lavy dolny roh pripada ako RZ.

Robi13

Obrázky:

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.