Moderátoři: smith, babygulka, regula_jan, kolo101

Robi13

Uživatel

Zaregistrován
22. 10. 2016

#331 - 10. 4. 2017, 09:36
Tak ano, známky tištěné na lepu jsou. Alespoň u emise Hradčany takové známky existují. Ale jestli u moderních známek, to tedy nevím. Při způsobu tisku dnešních známek je úplně jiná technika nanášení lepu a vytisknout obraz na lepu se mě zdá nemyslitelné.

Hradčany nie sú predmetom tejto témy či diskusie, a okrem toho si treba tu známku v príspevku najprv aspoň pozrieť! Lebo to NEBOLA MODERNA ZNÁMKA!

Robi13

blazek007

Moderátor

Zaregistrován
17. 11. 2006

#332 - 10. 4. 2017, 09:40
blazek007 napsal/a: ....... Už jsi někdy viděl aby se na arch nanesl lep na obě strany? ...

Píšeš nesmysly, tiskárna si lep na archy nanášela sama, žádný dodavatel nebyl. Papírna dodávala pouze papír bez lepu. Tisk na lepu byl možný pouze pokud se tisklo na jednotlivé archy, při tisku moderních známek, kdy se tiskne na nekonečný pás papíru, tohle už možné není. Ale je to opět jako bych házel perly sviním, že ano?

blazek007

Moderátor

Zaregistrován
17. 11. 2006

#333 - 10. 4. 2017, 09:54
Hradčany nie sú predmetom tejto témy či diskusie, a okrem toho si treba tu známku v príspevku najprv aspoň pozrieť! Lebo to NEBOLA MODERNA ZNÁMKA! Robi13

Máš pocit že ještě v roce 1929 se známky tiskly na jednotlivé archy, které se omylem mohly dostat do stroje obráceně, i když se jednalo o knihtisk?

Robi13

Uživatel

Zaregistrován
22. 10. 2016

#334 - 10. 4. 2017, 10:08

Pre smith:

V tom mojom príspevku som okrem lepu spomínal ďalšie možné nedostatky..., prečo si sa k ním doposiaľ nevyjadril? Hľadáš v mojich príspevkov spolu s agentom MI6 iba možné chyby z mojej strany (som začiatočník) na ktoré potom negatívne reagujete a vyvolávať konfliktnu diskusiu, a to ste hradcanari + tie mnou prezentované AT exempláre nemáte v zbierke a predsa ich kritizujeme... pravdepodobne Vám toto vaše správanie prináša nejaké vnútorne flatelisticke uspokojenie, každopádne dúfam, že nie ste odrazom všetkých skúsených odborníkov, kt. sa na tomto fóre nachádzajú.

Robi13

blazek007

Moderátor

Zaregistrován
17. 11. 2006

#335 - 10. 4. 2017, 10:22

Ty chyby se objevují v každém Tvém příspěvku. Jako začátečník nejdříve nastuduj literaturu, jak Ti tady mnozí radili, a hledání "rarit" odlož na pozdější dobu. Postupuješ úplně opačně než je logické a proto zažíváš neustálá zklamání. A když je někdo "hradčanář" tak neznamená že nemá širší záběr a chybí mu vědomosti, kterých se nedostává Tobě.

Robi13

Uživatel

Zaregistrován
22. 10. 2016

#336 - 10. 4. 2017, 10:26
Píšeš nesmysly, tiskárna si lep na archy nanášela sama, žádný dodavatel nebyl. Papírna dodávala pouze papír bez lepu. Tisk na lepu byl možný pouze pokud se tisklo na jednotlivé archy, při tisku moderních známek, kdy se tiskne na nekonečný pás papíru, tohle už možné není. Ale je to opět jako bych házel perly sviním, že ano?

Už som ti na toto porekadlo napísal odpoveď v príspevku č. 41 sek. hradcany, ale napíšem ti to znova teda...
.....predpokladám že máš blízko k sviniam keďže ich používaš aj v porekadle, ktorý v princípe hovorí o tom, že perly nepatria sviniam ale rozhodne tiež nie do rúk toho čo ich tým sviniam háže!

A teraz pre teba dve porekadl, ktoré sa ti budú páčiť a hodia sa ti:

1- V živote ťa do problémov dostanú odpovede a nie otázky.
2- Aj rozbité hodinky ti dvakrát denne ukážu správny čas.

Robi13

blazek007

Moderátor

Zaregistrován
17. 11. 2006

#337 - 10. 4. 2017, 10:28

Nemáš pravdu, od takových jako jsi Ty se držím co nejdál.

smith

Profilový obrázek
Moderátor

Zaregistrován
6. 2. 2009

#338 - 10. 4. 2017, 10:30
Pre smith: V tom mojom príspevku som okrem lepu spomínal ďalšie možné nedostatky..., prečo si sa k ním doposiaľ nevyjadril? Hľadáš v mojich príspevkov spolu s agentom MI6 iba možné chyby z mojej strany (som začiatočník) na ktoré potom negatívne reagujete a vyvolávať konfliktnu diskusiu, a to ste hradcanari + tie mnou prezentované AT exempláre nemáte v zbierke a predsa ich kritizujeme... pravdepodobne Vám toto vaše správanie prináša nejaké vnútorne flatelisticke uspokojenie, každopádne dúfam, že nie ste odrazom všetkých skúsených odborníkov, kt. sa na tomto fóre nachádzajú. ...

Robi13: Ak dobre mienené rady berieš ako osobný útok, znevažovanie a podobne, potom nemáš čo hľadať na nejakom diskusnom fóre. Ak sa urazíš skoro na každom príspevku tak to naozaj nemá zmysel sa snažiť ti pomôcť, resp. poradiť.

A tie ďalšie príspevky na adresu blazek007 sú rozhodne nemiestne, obzvlášť ten úryvok z filmu. Zamysli sa nad sebou

http://notafilia-smith.blogspot.com/
Môj blog o bankovkách platných na našom území, a o ich zbieraní.
http://wartberg-szenc.blogspot.com/
Prechádzka mestom, pomocou dobových pohľadníc.

shareman

Uživatel

Zaregistrován
7. 7. 2010

#339 - 10. 4. 2017, 10:37

Robi13 už si konečne uvedom, že to čo tu prezentuješ na 99% je odpad! možno to 1% je možné predať a niekoho by to aj zaujímalo, ale pri tých kusoch robíš drahoty s tvojim "pruferom" z Krajiny Nekrajiny.

Viem, že sa veľmi snažíš v živote niečo dokázať ako každý, a ako nástroj si si našiel známky. Že raz niečo nájdeš..., raz sa to musí podariť, ale sorry zatiaľ nič....
Vieš prečo? Lebo VEDOMOSTI. Keby že máš vedomosti, ideš na eBay a každý týždeň by sa ti podarilo od nejakého amatéra kúpiť vzácnosť za pár eur a streliť u veľkého aukčného domu za stovky až tisíce, ale treba VEDOMOSTI!

Pozor aj na tvoje správanie á la: "Robi13 sa nemýli, a ak sa Robi13 mýli, Robi13 vie že sa mýli, a práve v tomto sa Robi13 nikdy nemýli."

Že nie sme na teba slušní, aj keď sa ty snažíš byť slušný?
Keď sa niekto bude snažiť skočiť z mosta, tak na neho slušný nebudem, ale stiahnem ho za ruku aj keby som mu ju mal zlomiť!

Robi13

Uživatel

Zaregistrován
22. 10. 2016

#340 - 10. 4. 2017, 10:40
Ty chyby se objevují v každém Tvém příspěvku. Jako začátečník nejdříve nastuduj literaturu, jak Ti tady mnozí radili, a hledání "rarit" odlož na pozdější dobu. Postupuješ úplně opačně než je logické a proto zažíváš neustálá zklamání. A když je někdo "hradčanář" tak neznamená že nemá širší záběr a chybí mu vědomosti, kterých se nedostává Tobě.

Ja vôbec nie som sklamaný a z mojich známok, a ty neradis, ty iba kritizuješ a pritom ta nikto nenúti si citát moje príspevky. Citát mame obaja, ja o filatelii a ty o kultúrnej medziludskej komunikácie. Tot vsio, ja už teba budem iba slušne ignorovať.

Robi13

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.