Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, smith
Zaregistrován
27. 11. 2005
děkuji....
Zaregistrován
12. 6. 2012
- hodnota toho, že to je po babičce. Pro jiné se tato hodnota ovšem ztrácí.
Zaregistrován
3. 4. 2016
Dobrý den, prosím o radu. Mám doma dva kompletní porcelanove servisy na kavu a chtěla bych je prodat. Vůbec se v tom nevyznám a tak bych potřebovala poradit s cenou. Děkuji🙂
Obrázky:
Zaregistrován
8. 4. 2016
Prosím neznáte tuhle značku případně styl?
Obrázky:
vše co je staré mimo známek
Zaregistrován
12. 4. 2016
Dobrý den, prosím o radu ohledně přibližné ceny tohoto servisu. Jeden podšálek je prasklý. Chci jej prodat a vůbec se v tom nevyznám. Moc děkuji za názory
Obrázky:
Zaregistrován
2. 3. 2015
značka porcelánu nelze ze snímku určit.Pravděpodobně jde o servis Dubí u Teplic,cibulový vzor.
Zaregistrován
2. 3. 2015
Zaregistrován
22. 9. 2014
Davide, některé naše porcelánky zanikly údajně jen na čas a podařilo se je vzkřísit tím, že je vzal nějaký zahraniční investor. Nevím které to jsou, ale co vím, tak je to ,že třeba porcelán z těchto továren pocházející z období 70/80 let min. století začíná jít nahoru s cenou a začíná se shánět po bazarech, kde se dá ještě sehnat za hubičku, když je štěstí. Otázka zní, jak dlouho ?
Zaregistrován
2. 3. 2015
já pořád říkám, nic nevyhazovat nezbavovat se věcí po předcích a když prodat vyčkat na lepší časy.Dobré je nastudovat předměty po předcích a pak sledovat ceny a proto v dnešní době vydělávají starožitníci,která já osobně nemám rád-umění je čekat na vhodnou chvíli.
Zaregistrován
22. 9. 2014
Přesně tak !!! Můj kolega má porcelán po své mamince ročník cca kolem roku 1950 a stěhuje se, on je ročník kolem 1970. Jeho paňmáma ten porcelán nechce, prý je to jen na chytání prachu a kolega říká já to vyhodím do konťasu A ROZBIJU , když to nebudeš chtít... to je přístup těch mladých - hodit do konťasu😃 No nic dám mu nějaký bakšiš a uložím do krabic a šup s tím na půdu , chleba to nežere , že ? Byl jsem se na to podívat ... je to porcelán TŘI GRÁCIE komplet sada ze 70 tých let, značkový ... už v těch letech koupě za komárů ta sada stála minimálně 1500 Kčs. No a podobných sad značkového porcelánu je tam 6 !!!! Ti mladí jsou fakt blázni !!! Tebe vyjímám, ty víš a znáš😃
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.