Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, smith
Zaregistrován
16. 4. 2020
Nevíte někdo co je tohle za značení?
Obrázky:
Zaregistrován
28. 3. 2019
North Korea= KLDR😁
Zaregistrován
9. 5. 2020
Dobry den,zajimala by mne hodnota této sady.Jedna se o dědictví po prababicce. Doza na kávu je lepena,jinak stav odpovídá asi staří. Na každém kousku je značka(viz obrazky) a u ní je vyraženo např 23/1. Jediné co není značení je mlýnek na pepř ale určitě patří do sady.]Díky za jakékoliv info.
Obrázky:
Zaregistrován
13. 8. 2016
To, co je na fotu se nedá nazvat sadou. Jde o torzo sady kořenek, kam patří 6x malá doza na koření, 6x velká doza na sypké potraviny, 2x nádoba se zátkou na ocet a olej a také 2x závěsná doza s dřevěným poklopem na mouku a sůl, k sadě byl někdy i váleček. Hrnky, mlýnek, např. i hodiny jsou samostatné výrobky s totožným dekorem. Výrobce je, v tomto případě, jasně deklarován - Krautzberger, Teplice. Ceny zásadně neurčuji.
Starožitnosti zásadně
Zaregistrován
9. 5. 2020
Dekuji moc za tak rychlou odpovĕď. Přesná cena me ani tak nezajimala,nemám v planu to prodávat,zajimalo mne hlavně co chybí a jak vzácný je vyobrazený motiv.Nasel jsem pouze motivy třešní,můžete mi říct nějaký název toho meho ať vím co vlastním. Ještě jednou díky za odpovědi.
Zaregistrován
13. 8. 2016
Dekoru se tuším říká rokoko, ale není to žádná zvláštnost ani ruční malba, jde o obtisky. Podle mého má největší cenu asi ten mlýnek.
Zaregistrován
2. 6. 2020
Dobrý den,
pomůžete nám někdo s identifikací / naceněním sošek?
Nevíme si rady😞
Děkujeme🙂
Zaregistrován
2. 6. 2020
Obrazky
Zaregistrován
2. 6. 2020
Obrázky:
Obrázky:
Zaregistrován
8. 7. 2020
Dobrý den,
z nostalgie, protože jsem velimačka, jsem si zakoupila tento servis. Cílem bylo vrátit ho zpět do Velimi. Mělo by se pojit jako reklamní servis k Velimské čokoládce...
Spíše ze zvědavosti by mě zajímalo, pokud byste někdo prosím věděl porcelánku, která vyráběla a přibližně hodnotu servisu....
Děkuji moc.
kk.ivca@centrum.cz
Obrázky:
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.