Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, smith
Zaregistrován
31. 12. 2019
dobrý den, prosím o radu, chci prodat tento porcelánový (jídelní, kávový a čajový) servis zn. Victoria Czechoslovakia 270 pro 6osob, barva krémová s tulipány v červené a šedožluté barvě ozdobený stříbrnými detaily, celkem 57 dílů vč 1x naběračka zn. Berndorf Alpaca, za kolik můžu v bazaru nabídnout tento servis, jakou má hodnotu? Hledala jsem po bazarech, ceny jsou různé, v této značce ale moc nabídek není a když jo, tak jen čajový/kávový servis. Moc děkuji za každou informaci
Obrázky:
Zaregistrován
23. 10. 2006
Slušná súprava, môj názor: použitie skôr väčšia chata, vidiecky dom, príborové príslušenstvo nie je striebro výrobca je iný, možno budú potrebný dvaja kupujúci?
Predaj priamo do bazáru nie je najšťastnejšia myšlienka...
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
Zaregistrován
15. 8. 2014
Pokud to mermomocí chcete prodat najednou, tak zhruba: 1 nepoškozený kus - 100 Kč.
Více možná vyděláte, když soubory rozdělíte. Porcelán je to starý a kvalitní, ale sběratelsky nezajímavý. Možná by se Vám vyplatilo počkat pár let až tento dekor přijde znovu do módy. Když si ve vyhledávači zadáte Victoria Czechoslovakia zjistíte, že se tohoto porcelánu všude nabízí dost a zájem je minimální.
Adalbert
Zaregistrován
2. 3. 2015
souhlasím s Adalbertem,počkat pár let,ponechat jako celek,období je cca 1920-1940 art deco,pokud nemá servis poškození, ulomky,setřelé barvy tisku a stříbra nebo platiny ze snímku nelze určit,odhad kompl.servisu cca 10.000czk -15.000czk,byl zařazen v té době do kategorie luxus.jídel.souboru.Osobně bych neprodával,líbí se mi jak provedením tvaru,tak dekor,oceňuji servis,hlavně z důvodu uchování celistvosti servisu.Malá poznámka ke snímku,pokud se rozhodnete prodávat-lépe naaranžovat servis v plné kráse,zaslouží si to...
Zaregistrován
31. 12. 2019
souhlasím, určitě nafotím všechny kusy jako celek a děkuji všem za Vaše názory, velice si toho vážím, přeji krásný nový rok
Zaregistrován
26. 3. 2020
Dobrý den, mám krásnou sošku děťátka, bohužel na ní ale není řádná značka, jen něco jako "M". Dle tvaru spodní strany se pravděpodobně jedná o víčko k něčemu, tedy je kousek nejspíš nekompletní - toho jsem si při nákupu nevšimla. Nedokázal by někdo odhadnout, co za proradnost to vlastním? Děkuji Janička
Obrázky:
Zaregistrován
23. 11. 2015
Soška, no dajme tomu. Ale to obočie niekto "sakra" nezvládol..😉
-s-
Zaregistrován
26. 3. 2020
z mého pohledu je pouze dobové (1920-1940), ne nezvládnuté.
Zaregistrován
23. 11. 2015
Tak dobové.
-s-
Zaregistrován
14. 4. 2020
Dobrý deň.
Mohla by som sa spýtať na výrobcu priloženej kávovej súpravy a či to má nejakú hodnotu? Ďakujem.
Obrázky:
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.