Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, smith
Zaregistrován
30. 9. 2019
Moc děkuji za kvalifikované odpovědi. Mohu ještě poprosit o hrubý odhad ceny?
Zaregistrován
17. 9. 2014
Dobrý den,
Poprosím znalce o doplnění .Co je to za to Červené značení na porcelánu (Chodov 1872-1945)
Děkuji J
Obrázky:
Zaregistrován
30. 9. 2019
Hezký den všem. Může mi prosím někdo určit rok výroby? Předem děkuji a přeji hezký den🙂
Obrázky:
Zaregistrován
30. 9. 2019
Omlouvám se, myslel jsem, že se to pozná z těch čísel na spodku talíře. Jedná se o tuto sadu porcelánu. Dle sdělení mé babičky je to prý ručně malované nějakou akademickou malířkou.
Obrázky:
Zaregistrován
13. 8. 2016
Horší foto než z letecké perspektivy by nebylo? Jen vrozená slušnost mi brání, abych vám řekl, co vidím z delkarovaného akademického ručního dekoru...🙄
...za snahu!
Loket, značka z let 1925 - 38
Zaregistrován
30. 9. 2019
Děkuji za info. Přikládám tedy snad lepší foto, kdyby náhodou. A že je to ruční práce netvrdím, jen píši, co jsem jako dítě slyšel.
Obrázky:
Zaregistrován
15. 8. 2014
To je typický dekor pro art deco, typičtější už být nemůže. Ten Váš je velmi hezký, ale ve 30. letech 20. století existoval ve stovkách navzájem podobný variant od stovek umělců.
Akademická malířka ho klidně malovat mohla, všichni akademičtí malíři se malováním obrazů uživit nedokázali. Zda je to ručně malováno poznáte snadno. Pokud jsou všechny dekory absolutně stejné, je to tisk. U ruční malby naleznete drobné odchylky.
Adalbert
Zaregistrován
30. 9. 2019
Moc děkuji
Zaregistrován
26. 12. 2019
Dobrý den.
Mám takovouhle jídelní a čajovou soupravu.
Může mi někdo pomoct s oceněním? Děkuji Vám.
Obrázky:
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.