Moderátoři: smith, babygulka, regula_jan, kolo101

pokud se dozvím váš telefon můžeme si poklábosit a jak jsem pochopil asi momentálně nežijete na Moravě já mám sestru ve Wídni můj je je 775633694 + předvolba a protože jsem již uzrálej důchodce na čase mi zas tak nezálrží a o známkách jsem ochoten prokecat dosti dlouhou chvíli již jsem vám doporučoval Exponet tak tam se můžete podívat na pár mých sbírek jinak jsem zaměřený právě na emisi 1867 Mi. 35 - 41 a to se vším všudy tak se zatím mějte Jirka z Moravy

Zdravim pane Jirko z Moravy tak jakmile prestane ten terror ohledne ty corony , pustim se do hledani zlutasku- aspon budu mit novou motivaci 😀 a clovek Ma vzdy trochu stesti ne 👍 jinak moje zena je ze Zlina takze 2 za rok navstevuji aj krasnou Moravu cislo mam muzeme se domouvit na necem konkretnim zatim posilam pozdravi z zurichu 👍

dobré poledne kolego dlouhá léta jsem si dopisoval s panem Gossauerem z Zürichu
Allemonstrase byl to velký sběratel Československa a velký přítel sběratelů z Čech, bohužel je to již delší dobu co odešel k pánubohu jinak díky za odpověď mějte se Jirka z Moravy

dobré poledne kolego dlouhá léta jsem si dopisoval s panem Gossauerem z Zürichu
Allemonstrase byl to velký sběratel Československa a velký přítel sběratelů z Čech, bohužel je to již delší dobu co odešel k pánubohu jinak díky za odpověď mějte se Jirka z Moravy

Počas platnosti tejto emisie došlo k menovej reforme kde krajciarova mena bola nahradena halierovou.Prepočet 1 kr = 2hl.Dalej sa zmenila sadzba na 5 hl a 10 hl pre zahraničie.Takže 2kr=4hl plus 1hl=5hl plus 5 hl pre zahraničie,takže vyfrankovane je na sumu 10 hl.
mamabc1234@gmail.com
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.