trochu mi to přijde jako u "blbejch na dvorku" .... ano jistě, pokud pan kolega si zařídí prodej na aukci v Německu, tak ji třeba prodá za 1300 EUR, nebo za 1500 EUR, nebo jen za 1000 ... Podle momentální situace a zájmu ... Navíc znovu opakuji, že aukční síň mu odečte 20%, což je v Německu běžná praxe. Pokud ji bude chtít prodat hned, v Čechách, cena bude výrazně nižší, neví-li náhodou o někom, kdo tu 10 marku fakt chce a je za ni ochoten zaplatit špičkovou světovou cenu.
Přesně jak píše kekule.
To m1234: na ceny v zahraničí jsem se díval, ale za a) podle fotek tady je určování stavu jako věštění z křišťálové koule a za b) jako neznámému vám opravdu aukční síň strhne 20 % z docílené ceny.
"Z ruky" tedy u nás vidím ceny cca jako jsem psal výše. V aukci Aurea ji ale stejně nejspíše koupí obchodník, takže se s velkou pravděpodobností opět dostanete na cca stejnou částku, jako jsem uvedl (obchodník bude chtít vydělat a Auree zaplatí 17 % poplatků).
Pani kekule a vasilij.V prispevku č 606.sa kamil pytal na cenu mince -napisal som 1 500 €.Dodatocne sa ukazalo že ta minca sa predala za 1550 €.Prosim vas prepačte ze som bol tak nepresny.V prispevku 631.konštatujem že uvedena minca sa predala za 1 300€.Nepišem že kamilova minca ma cenu 1300.Ja citujem len fakty,žiadne domnienky.Prepačte ale vo vašich prispevkoch som nenašiel nič faktickeho len domnienky a spochybnovanie realne uskutocnenych predajov
mamabc1234@gmail.com
m1234 děkuji moc!
A děkuji všem ostatním, jste skvělí! S prodejem uvidíme, o nikom opravdu nevím, vím je kdo ji nechce :-D asi Aukro a pak Aurea, která má jak jsem zjistil aukci snad někdy v květnu, díky vám vím jak se ceny pohybují a co si můžu a nemůžu dovolit :-)
Jsem všem zúčastněným zavázán!
na aukre? jeden za mesiac🙂
tak by som predaval ja
... Som tu deň a noc ...
Historické pohľadnice, dobové dokumenty a predmety z mesta Sereď
http://sered-city.blogspot.com
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.