Zaregistrován
19. 2. 2013
Nekoupil prodala se za 24542,00 Kč na aukru jen jsem chtěl vědět kdo zvás se tady trošku víc orientuje v cenách a kdo né jak když mě tu někdo nabízí za minci 400 že nemá větší hodnotu a já jí v pohodě prodám za 3000 Kč 😈 😈 😈 a jinak nejsem žádnej kretén ani trapka to můžou tady říct někteří píšu znova jen někteří o sobě kteří tu vydělávají na neznalosti lidí kteří si tu chtějí nechat poradit hamba jim 👿 👿 👿 👿 😳 😳 😳
Zaregistrován
23. 10. 2006
Chytrolín ako sa patrí , a tá jemná odpoveď.😁
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
Zaregistrován
21. 11. 2011
Na neznalosti lidi vydelava uplne kde kdo. Napriklad ucitele, ale i takovy elektrikar ci autoopravar. Kdyby lidi vedeli, jak opravit brzy, udelali by to sami a nemusel by tomu vsivakovi za to tolik platit!
Zase na druhou stranu kdyz se da mince sehnat za 20 tisic (coz se da) a nekdo ji proda za 25 tisic - neni to jeste vetsi vsivarna? Okradat druhe?
Samozrejme zertuji, ale nemohl jsem si pomoci🙂
Zaregistrován
3. 10. 2010
myslim, že Vám tady dost lidí poradilo a cena nakonec nebyla tak daleko od jejich odhadů a doporučení,ale tento zpusob co jste tady předved neni zrovna fér
Zaregistrován
23. 10. 2006
Ja sa snažím zlaté mince kupovať v záložniach , každý je spokojný a šmitec.😉
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
Zaregistrován
19. 2. 2013
Tak jsem to nemyslel dost lidí je tu fér a poradilo mě slušně ale ano část lidí jsou nefér a většinou se hned ozívají koupím napište a td tak se namě nezlobte a jak jsem již napsal --jen někteří ---
jinak nejsem žádnej kretén ani trapka to můžou tady říct někteří píšu znova jen někteří o sobě kteří tu vydělávají na neznalosti lidí kteří si tu chtějí nechat poradit hamba jim
Zaregistrován
2. 1. 2012
Hezké dílko.
Obávám se však, že zejména druhá část je mi poměrně dost nesrozumitelná. Musím se polepšit.
Ještě že se sem chodím učit :-)
Zaregistrován
3. 10. 2010
jj taky jsem to jaksi nepřeložil :-)
Zaregistrován
4. 5. 2012
Ja som si tiez myslel , ze tu na tomto fore podhodnocuju mince s umyslom zarobit....ale teraz si myslim, ze chlapci sa pozeraju na mince okom nekompromisneho odbornika a nedaju sa hocikomu dobehnut. Ak niekto preplati mincu, pomyslia si svoje o dotycnom a niekedy to aj nahlas povedia.
V prospech tychto chlapikov tiez svedci , ze mnohi tu predavaju za prijatelne ceny rozne mince , donedavna som si vzdy vsimal len katalogove ceny minci , ale teraz som uz z toho vytriezvel😃
Zaregistrován
1. 9. 2012
Problém je v tom, že tuto minci nekoupí za tu cenu nikdo kdo mince sbírá déle než 3 roky. Mince není v nejlepším stavu a v tomhle stavu bych jí za tu cenu nikdy nekoupil ya věřím, že nejsem jediný. Nevěřím, že tady na Sběrateli by za ní někdo dal 25tis. Tahle mince v tomhle stavu se pořád dá koupit kolem 20.
A jisté je, že ptát se na cenu mince, která už je prodaná je nepochopitelné. Je vidět, že někteří lidé se nudí a nemají co dělat.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.