Zaregistrován
22. 3. 2012
Tak pánové zdravím vás:-) slíbila jsem Vám,že dám vědět jak jsem dopadla s prodejem,takže jestli to někoho zajímá tady máte můj odkaz a uvidíme:
http://aukro.cz/zlaty-svatovaclavsky-petidukat-rocnik-1929-i2241792052.html
Už mám přes padesát sledování,tak snad někdo z nich bude mít zájem,dokonce místo přihazování už mi šest zájemců napsalo mail s nabídkou😃 Tak nevím,řekla jsem si,že počkám do konce aukce.Bohužel dva dny po mé vložené aukci,tam přibyla konkurence a to Sv. 5 Dukát 1935 raritní! a 10 Dukát 1933 sice jiná cenová kategorie,ale mám strach,že to ovlivní i mou aukci. Že ted všichni budou usilovat raději o tyhle mince. Co si o tom myslíte? Nebo se nemusím bát?
Zaregistrován
12. 12. 2009
No stress :-)
Konkurence je preci dobra a nikdo nevystavil stejny rocnik jako vy.
Přebytky sad oběžných mincí Československo a ČR
http://coins.czechian.net/sady/
Zaregistrován
22. 3. 2012
Jj přesně, stres:-) No?,to tak ještě i stejný ročník,to by mě odvezli :-)))
Zaregistrován
12. 12. 2009
to "no stress" znamenalo bez obav, zadnej stres🙂
Přebytky sad oběžných mincí Československo a ČR
http://coins.czechian.net/sady/
Zaregistrován
22. 3. 2012
:-))))Už chápu,nějak jsem si to špatně přečetla. Přitom anglinu celkem ovládám:-) To všechno dělá ten stres a bez něj to snad ani nejde:-)
Zaregistrován
25. 7. 2006
reny: kdyz neni aukce od koruny, tak zadny stres neni - jenom napeti, zda nekdo prihodi. A prihoz tam uz mate, takze zbyva uz jen velmi prijemne ocekavani na pripadne dalsi prihozy a na konecnou cenu. Osobne bych posledni minuty takoveto mimoradne aukce sledoval jako prodejce online, abych si to patricne uzil.
Jeste upozornuji, ze zobrazeni prihozu na konci aukce muze mit zpozdeni, tj. objevi se "aukce skoncena" a jeste potom tam muze naskocit prihoz z poslednich sekund pred koncem aukce - je to chyba Aukra, se kterou je treba pocitat a po chvili si jeste vysledky aukce aktualizovat.
numismat@seznam.cz
Zaregistrován
22. 3. 2012
numismat: jj,to vím a pěkně mě to na aukru štve,že vůbec není pružné v aktualizaci aukcí. Člověk aby neustále překlikával aby se něco dozvěděl:-) I když někde přihazuji,tak kolikrát(když přihazuje opravdu více lidí)do poslední chvíle ani nevím jestli jsem vyhrála nebo ne:-) Až po chvilce... překvapení,že to mám:-) Takže ten konec bývá opravdu zajímavý a taky si ho nenechám ujít:-)
Zaregistrován
9. 3. 2010
Asi najrýchlejší spôsob aktualizovania na aukre je klávesa "F5".
Zaregistrován
25. 7. 2006
Brett: Jde o to, ze na Aukru mate na obrazovce cerne na bilem, ze aukce skoncila a jmeno vyherce, a po chvili po dalsi aktualizaci tam teprve naskoci posledni prihozy a skutecny vitez aukce - takze misto aby nejprve zpracovali prihozy a pak teprve zobrazili status "skonceno", je to naopak - coz je programatorska chyba, ktera by sla odstranit zmenou jedne instrukce, jenze na Aukru tohle nikoho nezajima. U kupujicich to vede ke zklamani, protoze se vidi jako vitezi skoncene aukce, a pak tam naskoci vyssi prihoz, prodavajici se zarazi, ze cena skoncila nizko a pak najednou treba jeste poskoci nahoru (nebo taky ne).
numismat@seznam.cz
Zaregistrován
9. 3. 2010
To je pravda 😐 A práve pre to to nechápem (že to aukro nerieši), keďže by som predpokladal, že je aj v ich záujme, aby kupujúci pár sekúnd pred koncom videl, že jeho prihodenie je nedostačujúce a prihadzoval ďalej ...
Ja som tou klávesou F5 myslel skôr aktualizovanie stránky v desiatkách sekúnd pred koncom aukcie.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.