Zaregistrován
22. 3. 2012
Trutnovak jistě máte pravdu:-) taky mě to pak hned ťuklo,že tohle bude kupovat někdo kdo na to prostě má. No jo když já jsem zatím prodávala jen staré hračky nebo jiné krámy a maminy mi psaly,že až po výplatě,tak jsem z toho zblblá:-)
Jo a děkuji za nabídku,že by jste mi ohodnotil i jiné mince. Mám ještě další dvě zlaté mince,ale ty nechám dětem,stejně jako já jsem tuhle dostala k narození.Moc děkuji,že jste se se mnou vůbec bavili,pak vám sem dám vědět jak to dopadlo.
No stejně ještě budu potřebovat poradit v případě uspěšného prodeje jak se taková věc vůbec posílá,já jsem cenný balík nebo psaní posílala nejvíc na pět tisíc pojištěný a netuším jak a kolik si pak vezme pošta když to budu chtít pojistit na tolik tisíc 🙄
Zaregistrován
23. 10. 2006
to reny77; pokiaľ niekto vydraží mincu určite si príde osobne prevziať.
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
Zaregistrován
25. 7. 2006
reny: postovne za cenne psani v CR by se melo vejit do 80 Kc i s nutnou specialni obalkou, takze klidne dejte do aukce CP za 80-100 Kc, v cene mince to nehraje roli - a treba si ji nekdo opravdu necha poslat postou.
numismat@seznam.cz
Zaregistrován
23. 10. 2006
to hádam ako exentrický milionár nesprávíš ,že by si neprišiel po takú mincu osobne .😉
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
Zaregistrován
22. 3. 2012
Tak to by bylo prima,to by mi ušetřil plno starostí a hlavně nervů:-)s tou naší poštou.
Numismat: Díky,tak to vím,že u takové aukce nějaká stovka už nehraje roli:-) Otazka je jestli je pošta vůbec schopná pojistit balíček třeba na 50t. Až půjdu kolem pošty tak se raději zeptám.
Ale jinak vám všem pánové moc děkuji,jste zlatí.
Zaregistrován
12. 12. 2009
Posta je schopna pojistit zasilky i na nekolikanasobne vyssi castky nez 50tisic korun🙂
http://kzas.ceskaposta.cz/CleanForm.action
Přebytky sad oběžných mincí Československo a ČR
http://coins.czechian.net/sady/
Zaregistrován
22. 3. 2012
Fakt?! Tak to je dobře,já jsem na těch jejich stránkách už hledala,ale nic konkrétního jsem se nedočetla,moc děkuji. 😉
Zaregistrován
25. 7. 2006
Ze stranek Ceske posty:
Postovni podminky:
Odesílatel je povinen uvést na cenném psaní cenu, kterou oceňuje vložený obsah (dále jen
„udaná cena“). Udaná cena nesmí převýšit částku 1 000 000 Kč.
Cenik:
4.2 Ostatní příplatky
(kromě ostatních cen za podávanou poštovní zásilku)
4.2.1 Udaná cena za podané Cenné psaní
(čl. 15 poštovních podmínek)
- do 5 000 Kč Udané ceny...............................................5,00 Kč
- do 30 000 Kč Udané ceny...........................................12,00 Kč
- za každých započatých 10 000 Kč nad 30 000 Kč...... 12,00 Kč
numismat@seznam.cz
Zaregistrován
12. 1. 2010
Az na to, ze pak delaji lidem problemy, kdyz chteji po nich tu cenu dolozit, misto aby bez diskuse vyplatili pri ztraceni castku na kterou to bylo pojisteno, uz se to tu resilo.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.