*Na Karoši v Japonsku umírá asi 10.000 lidí za rok.
Skutečné výroky některých pracujících Japonců:
Spím v autě před budovou, kde pracuji. Neztrácím tak čas dojížděním domů. Navíc ode mě čeká zaměstnavatel, abych nastoupil kdykoliv do práce. Často pracuji 16, někdy i 18 hodin denně v kuse, i o víkendech. Dovolenou jsem neměl už půl roku.
Pracuji na poště. Abych ušetřil čas, místo toho, abych chodil po schodech skáču z prvního patra. Když jdu nahoru, zásadně běhám. Můj kolega při třídění poštovních zásilek zemřel přímo u pásu. Vedoucí pracovník ho pro nemoc jiného pracovníka nepustil domů.*
numismat@seznam.cz
Uživatel
Zaregistrován:
25. 11. 2016
Vytvořeno:
27. 11. 2022, 14:12
Nechceš si založit vlastní vlákno, např. "Nářky zaměstnanců ČP"? Jak už jsem Ti psal, nechápu, proč pořád brečíš nad svým zaměstnáním a už vůbec nechápu, proč své nářky ventiluješ na sběratelském fóru. Pokud Tě Tvá práce nebaví, nebo ji nezvládáš, tak jdi dělat něco jiného. Pokud si jiný zdroj příjmu nejsi schopný najít, tak nebreč.
Například v tom, že budou tušit, proč jim dnes nedošla včerejší a předvčerejší pošta.
A unaven? To je hodně slabý slovo.
Ono, 4 (+1 na autě) z 10, když 2 chybí trvale, to není zase až tak úplně málo. A tuplem v tomhle počasí. (+2°C, mlha, občas mrholení, ráno déšť, na chodnících a v okolí mokrá břečka.)
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.